Efe Bodur kullanıcısının son içeriği

1. E

Jimny seni istiyorum!

Ynt: Jimny seni istiyorum! Çok abartı peşinde değilim sadece 2inc yükseltmeyi ve lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde de şehir içinde kullanmak problem olur mu? Teşekkürler
  2. E

Jimny seni istiyorum!

Ynt: Jimny seni istiyorum! teşekkürler cevaplar için. Ancak bu benim tek arabam olacak yani haftasonları haricinde haftaiçi de araca ihtiyacım oluyor, dolayısıyla asfalttada kullanmam gerekecek. Sizce benim için yanlış tercih mi?
  3. E

Jimny için rehberlik.

Ynt: Jimny için rehberlik. Öncelikle 2 gündür istediğm yardıma cevap veren ilk kişi sizsiniz. Çok teşekkür ederim. Sahibinden'e baktım ama istanbulda pek fazla seçenek bulamadım. Eğer müsaitseniz ilanları benim için değerlendirirseniz sevinirim.
  4. E

Jimny için rehberlik.

Üstadlar selam. Sizlerin arasında konu açmaya biraz çekiniyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Jimny ailesine katılmak üzereyim ama aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. İşin uzmanlarından yardım istiyorum. Çok teşekkürler.
  5. E

Jimny seni istiyorum!

Arkadaşlar hepinize merhabalar, Harika yorumlarınızı yaklaşık 5 saattir okuyorum. Suzuki Jimny'yi gerçekten istiyorum ancak bu benim ilk aracım olacak. İstanbulda oturuyorum ama şehrin kalabalığından kaçmak benim için en önemli zevk. Elbette araçla çoğu vaktimi şehir içinde geçireceğim ama bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri