efeberkay kullanıcısının son içeriği

1. efeberkay

Sakarya Kemaliye köyü

Sakarya Kemaliye köyü Kemaliye köyü güzel bir yerdir. Orada alabalık tesisi var 2 adet. Buradlarda harika alabalıklar yiyebilirsiniz. Ama sadece Kemaliye köyü değil pamukovanın her köşesinde keşfedilecek bir sürü yer var. Eskiyayala Köyü- Hüseyinli köyü- Çilekli köyü- Bakacak köyü-Kazımiye...
  2. efeberkay

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldin Volkan Nerden?
  3. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldin Nuh kardeşim.Sakarya Pmukovadayım günübirlik turlarında sana eşlik ederiz bu taraflara gelirsen eğer.Senin gibi schooter kullanıyorum şimdilik. Günlük küçük geziler düşünüyorum bende.Arkadaşlarımız var böyle geziler için ama zaman sıkıntıları...
  4. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat meraba hoşgeldin. BEnde yeniyim buralarda, havayı kokluyorum, güzel gibi. Takip et, belki ortak gezilerde buluşuruz.
  5. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu İbrahim Ercan teşekkür ederim, mesajın alındı :) sağol.
  6. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu meraba arkadaşlar hoşbuldum.
  7. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Teşekkür ederim arkadaşlar.Sizler varmıydınız bilmiyorum ama İsoff un organize ettiği 2007-2008 Ercovadaki OFF-ROAD oyunlarına gelmişseninz mutlaka görüşmüşüzdür. Ercovadaki 9. oyunların organizasyonun Pamukova ayahında bende vardım. Bir takım işleri...
  8. efeberkay

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Meraba sakara pamukova uğur. Yeni kullanıcıyım, hem sitede hemde motorda.Kymco Süper 8 schooterım var. YAkın çevre gezileri yapmayı planlıyorum. Pamukova ve çevresine yolu düşenler olursa beni bulup bir çayımı içsinler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri