Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakarya Kemaliye köyü
Kemaliye köyü güzel bir yerdir. Orada alabalık tesisi var 2 adet. Buradlarda harika alabalıklar yiyebilirsiniz. Ama sadece Kemaliye köyü değil pamukovanın her köşesinde keşfedilecek bir sürü yer var. Eskiyayala Köyü- Hüseyinli köyü- Çilekli köyü- Bakacak köyü-Kazımiye...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Hoşgeldin Nuh kardeşim.Sakarya Pmukovadayım günübirlik turlarında sana eşlik ederiz bu taraflara gelirsen eğer.Senin gibi schooter kullanıyorum şimdilik. Günlük küçük geziler düşünüyorum bende.Arkadaşlarımız var böyle geziler için ama zaman sıkıntıları...
Murat meraba hoşgeldin. BEnde yeniyim buralarda, havayı kokluyorum, güzel gibi. Takip et, belki ortak gezilerde buluşuruz.
Teşekkür ederim arkadaşlar.Sizler varmıydınız bilmiyorum ama İsoff un organize ettiği 2007-2008 Ercovadaki OFF-ROAD oyunlarına gelmişseninz mutlaka görüşmüşüzdür. Ercovadaki 9. oyunların organizasyonun Pamukova ayahında bende vardım. Bir takım işleri...
Meraba sakara pamukova uğur. Yeni kullanıcıyım, hem sitede hemde motorda.Kymco Süper 8 schooterım var. YAkın çevre gezileri yapmayı planlıyorum. Pamukova ve çevresine yolu düşenler olursa beni bulup bir çayımı içsinler.