Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ucuz Karavan Yapmak İstiyorum
Merhaba, yapacağınız karavanı ne için kullanacaksınız. Ne kadar sıklıkla kullanacaksınız. araç hacmi konusundan bir düşünceniz var mı ? size önerebileceğim bir takım araçlar olabilir.
Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum
Tekrar, merhaba
bu tipte hazır yüksek tavanlı 2 adet araç biliyorum. Senin için bugün fotograflarını sanırım çekebilirim. üzerlerinde telefon numaraları da olucak . Arayıp bir görüşebilirsin. Bu araçların üzerinde klima da mevcut. Benim tahminim...
Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum
Merhaba,
bu aracı kaça almayı planlıyorsun, bütçe konusunda bir rakam telaffuz edebilirmisin? benim önnerim böyle bir araç alacağına 1990-1992 model arası bir isuzu royal tarzı bir araç düşün, fiyatı yaklaşık 4000-5000 arası. ayrıca senin...
Ynt: Otovan (otobüs Karavan)
Merhaba,
Seninde belirttiğin gibi ++++ alan ve konfor olabilir. ancak ( - ) gölümüne eklemek istediğim birkaç konu madde var.
1 . Fazladan yakıt (ne kadar büyük motor o kadar çok yakıt.)
2. Uygun Ehliyet
3. Extra imalat masrafı.
4. Ekstra işletme...
Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum
Selam, aşağıdaki linde paylaşımda bulunan celal bey ile telefonla görüşmütüm. aracından gayet memnundu ve enson doğu karedeniz turundaydı ve trabzonda konaklamıştı şu anki pozisyonunu bilmiyor. Kendisi ile görüşebilirsen sana yardımcı...
Selam, Aracı 1990-1995 arası alırsan ve karavan olarak işlettiğinde vergi olarak indirmden faydalanabiliyorsun. Temiz bir araç ile olmayacak bir durum yok bence . ayrıca doğanın tüm güzelliklerinden faydalanmak ve hürgeneral olmak ta.. ;)
Merhaba, ben de şu ana araç araştırması içerisindeyim. 90 95 model arası araçları araştırıyorum. ancak yaptığım araştırmalara göre bu medel aralığı genelde sürücü kurslarında kullanıluyor. bu yüxzden dikkatli olmakta fayda var. Tahmin...
Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) Den Motokaravan Yapılırmı
Merhaba, bende bu siteye yeni üye olanlardan birisiyim. ben de bir araç tasarlama ve planlama aşamasındayım. Mesajlarını okudum ancak bir konuya karar verememişsin yada bahsi geçmemiş. Öncelikli olarak, araç seçimi yaparken bence bu...
Selam, mesajların biraz gerisinde kaldım galiba,
sizin yaptığınız aracın resimlerinin bir kısmın gördüm ancak son hali ile ilgili bir resimlere ulaşamadım. bitmiş halinin resimlerini paylaşabilirmisiniz.içeriden ve dışarıdan :)