Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz
Üstad önce hayırlı satışlar bende de uv 6 var 2 adet bunların proglamasını nerde yaptırabilirim gelen kutuda pc kablosuda çıkmadı yardıma ihtiyacım var
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
arkadaşlar amatör telsizcilik belgesi almak isteyenler kıyı emniyeti sitesinden online işlemler menüsünden başvurular yapılmaya başlanmıştır.
başvuru yapıldıktan sonra vakıfbank a 40 TL yatırmadan başvurunuz geçerli sayılmıyor...
arkadaşlar amatör telsizcilik belgesi almak isteyenler kıyı emniyeti sitesinden online işlemler menüsünden başvurular yapılmaya başlanmıştır.
başvuru yapıldıktan sonra vakıfbank a 40 TL yatırmadan başvurunuz geçerli sayılmıyor dikkatinize
sınav a katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden...
Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme
arkadaşlar şifre yi bilen yokmu içinizde
aydın bey kardeşimiz mesajları göremiyor heralde .
Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım
telsizi ve belgemizi aldık ancak
konu hakkında hiçbir bilgimiz yok, telsiz röle frekanslarını indirip telsizden denedim ancak başarılı olamadım.
ayrıca bunlarda ton kodlamaları varmış onunla ilgili de bilgimiz yok tabi. yani üstadım senin anlıcan...