efsanebiyolog kullanıcısının son içeriği

1. efsanebiyolog

Ceyhan,adana,karaisalı,kapıkaya Kanyonu Hacıkırı,belemedik Bisiklet Turu.

Ynt: Ceyhan,adana,karaisalı,kapıkaya Kanyonu Hacıkırı,belemedik Bisiklet Turu.
  2. efsanebiyolog

3. efsanebiyolog

4. efsanebiyolog

Ynt: Ceyhan,adana,karaisalı,kapıkaya Kanyonu Hacıkırı,belemedik Bisiklet Turu. [/url][/img]
  5. efsanebiyolog

Çakıt Vadisi Taşdurmaz Bisiklet Geçiçi

Adana Karaisalı da bulunan çakıt vadisinde 1900 lü yıllarda almanlar tarafından yapılan demiryolu ve tüneller için kazma kürekle açılmış tarihi servis yolundan bisikletle yaptığım geçişin bir bölümü https://www.youtube.com/watch?v=YtoDToSrTA4
  6. efsanebiyolog

Merrel Moab Gore-tex Ayakkabı İncelemesi.sonuç Beş Para Etmez.

Ynt: Merrel Moab Gore-tex Ayakkabı İncelemesi.sonuç Beş Para Etmez. Kardeş zaten bizim memlekette bir ay sonra bu ayakkabıya ihtiyaç kalmaz.Ayrıca ben incelemeye yollamam.Ya kullanıcı hatası derler ya yanılmışsınız derler onlarla mı uğraşacağım.Paramı yollasınlar alsınlar ayakkabılarını derim...
  7. efsanebiyolog

Gore-tex Su Alır Mı ??????

Ynt: Gore-tex Su Alır Mı ?????? Ben bir kaç ay önce www.spx.com.tr sitesinden merrell moab goratex ayakkabıyı 320 tl vererek su geçirmez diyerek aldım.kesinikle yalan.olduğu gibi su alıyor.hatta söyle söyleyim.ayakkabının bağcıklarını çözüp tabanındaki kağuçuğu çıkarıp normal oda da bıraktım...
  8. efsanebiyolog

Gore-tex Su Geçirmezlik Testi Nasıl Yapılır?

Ynt: Gore-tex Su Geçirmezlik Testi Nasıl Yapılır? bir arkadaş yazmıştı.aykkabının içine gazete kağıdı koyup su dolu bir leğenin içinde bir süre sanırım 15-20 dakika bekleyin gazete ıslanmışsa sizin ayakkabı gitti demektir.ben bir kaç ay oldu www.spx.com sitesinden merrell moab goratex ayakkabı...
  9. efsanebiyolog

Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında size katılıyorum.bende bir kaç ay önce www.spx.com sitesinden yani olgarlar dan merrell moab goratex ayakkabı aldım.Olduğu gibi suyu alıyor.hem karde hem yağmurda.kesinlikle incelemeye felan göndermeyeceğim.bir ay akakkabı gezip duracak ama gördüğüm...
  10. efsanebiyolog

Ynt: Merrel Moab Gore-tex Ayakkabı İncelemesi.sonuç Beş Para Etmez. Yazdıklarımı dikkatli okumanı tavsiye ederim kardeşim.Yağmurlu havalarda da sızma oluyor.Zaten su alan bölge ayakkabının astar yani yüzü ile tabanın birleştiği bölgeler.Ayrıca ben bir yıl boyunca deri askeri bot kullandım gayet...
  11. efsanebiyolog

www.spx.com.tr sitesinden merrel moab goratex yüzde yüz su geçirmez diye sattıkları trekking ayakkabısını 320 tl ye aldım.daha bir kaç ay oldu.Yağmurlu havalarda şehirde kaldırımda yürüyüşlerde çok az su geçiriyordu normal dedim.Öyle su birikintilerinin içine felan da basmadım.bu gün bir karış...
  12. efsanebiyolog

Satılık Yaesu Ft 60 R.

Ynt: Satılık Yaesu Ft 60 R. resim
  13. efsanebiyolog

Satılık Yaesu Ft 60 R.

Ynt: Satılık Yaesu Ft 60 R. cihaz dual band hem uhf hem vhf tüm frekanslara açıktır. [/url][/img]
  14. efsanebiyolog

Satılık Yaesu Ft 60 R.

orjinal yaesu ft 60 bir kaç defa kullanıldı.Kutusu ile birlikte satılıktır.İlgilenenler için Telefon:532 747 43 83. Fiyat:525 TL kargo hariç

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri