efulim_61 kullanıcısının son içeriği

1. efulim_61

bi araç bulamadım arkadaş

Ynt: bi araç bulamadım arkadaş 2.6 iki lada nivayı peşinde sürer için rahat olsun ;)
  2. efulim_61

Ynt: bi araç bulamadım arkadaş pajero alışkanlık yapıyor benim eşimde satarsan onla beraber sende git bidaha eve gelme diyor... :D
  3. efulim_61

Ynt: bi araç bulamadım arkadaş hocam hayırdır satışa çıkartmışın pajeroyu ;)
  4. efulim_61

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat valla antalya dan araç alınır veya alınmaz bilmem ama mıtsubishi dediğin zaman ilyas usta derim...
  5. efulim_61

2.5 TD

Ynt: 2.5 TD bende de 2.5td var 99bg yazmasına aldanmayın performansı gayet iyidir hatta ben turboyla oynadım volvo turbosu var altında 275 taban geniş lastik olmasına rağmen asfaltı tırmalıyor arazide isteklerime cvp veriyor avada gidiyorum off roada da yağmur yağsın kar yağsın kendimi...
  6. efulim_61

Aranıyor...1990 Pajero - Kapı Aynaları

Ynt: Aranıyor...1990 Pajero - Kapı Aynaları benim pajeroda da bunlardan takılı ve kuzenim bir sitede görmüş geçende söyledi ama hatırladığım kadarıyla fiyatı baya tuzluydu eğer hala arıyorsanız sizin için öğrenebilirim...
  7. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı pajeroyla yaz keyfi ;D
  8. efulim_61

satılık 31x15.5x15 arazi lastiği

Ynt: satılık 31x15.5x15 arazi lastiği markası alliance.diş derinliği bir tanesi ben almadan önce istetme olarak kullanılmış sanırsam 2cm civarında bir tanesi de diğerlerine nazaran biraz daha aşınmış oda 1cm civarında ben istetmeye takmıştım onu diğer 3 üde 1,5 cm civarında tarihini ise...
  9. efulim_61

Ynt: satılık 31x15.5x15 arazi lastiği fiyatı 5 tanesi 600tl diğer bilgileri bakmam lazım daha sonra yazarım...
  10. efulim_61

Ynt: satılık 31x15.5x15 arazi lastiği güncel...
  11. efulim_61

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... ben bir mal alırken fahiş fiyatlı bir malı alan deliyi baz almam kendi kafamda bir bütçe belirlerim bilen bir iki kişiye danışır öyle alırım hım herkes mantıklı düşünüp hareket etmez diyorsunuz buda benim sorunum değil....
  12. efulim_61

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... ben aracıma 10 lira da yazarım 100 lira da yazarım sonuçta serbest piyasa herkes kendi bütçesine göre bir araç bulur yok şu fiyatı yazana gülüyorum yok öyledir yok böyledir diyemez yok böyle bişey kimse kimseye zorla bişey satamaz ister alırsınız ister...
  13. efulim_61

Ynt: satılık 31x15.5x15 arazi lastiği ilgilenen arkadaşlar 0532 695 61 16 nolu telefondan da ulaşabilir...
  14. efulim_61

yakışıklı ve başarılıdır.5 adettir...
  15. efulim_61

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? sen yine iyi almışsın ben 5500tl peşin 2 ay senetle almıştım sonra biraz masraf yaptım tabi ;D ama arazi olayı farklı orda gözüm görmüyor çok dodik marşpiyel kırdım kaportacım artık illallah etti ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri