Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanıtlar için çok teşekkürler. site muhteşemmiş bu arada, hemen kaydettim. :)
sanayide olacak ufak tefek işler dert değil, aylarca sanayide yatıp kalkıp araba toplamışlığım var çoğu iş ya elimden gelir ya da nasıl hallettireceğimi bilirim. zaten mercedes restore ettiğim için hatrı sayılır...
Merhaba,
Makyajlı w163 alma düşüncem var (2003 270 cdi).
Bir araç test ettim ancak aklıma takılan bir kaç nokta oldu. araçta hepsinde standart olan 5 ileri otm şanzıman var.
Çok dik rampada D'de geri kaçırdı, arabayı çevirip R'de denedim ileri kaçırma yaptı ama normal sayılabilecek rampalarda...
Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?
bunların şanzımanı nedir ? zf mi ?
tork konvertörlü otomatik şanzımandan korkmam açıkçası, belirli bir seviye üzeri bir marka ise kullanmasını bilene manuel kadar sağlamdır.
Ayrıca bir sorun halinde de öldüm bittim durumu yok yeter ki doğru...
gayet açıklayıcı oldu ama o kadar gözümü korkutmaya yetmedi ;D ;D
takıldığım fren zımbırtısı dediğiniz ve bozulan şey nedir ? ayrıca şanzımanın nesi bozuluyor 250k km de ?
yağdan dolayı mı ? gerçi hiç bir yağ ömür boyu kullanılamaz böyle bir...
Merhaba,
Bende konunuzu takip eden izleyicilerinizdenim :).
Yaza doğru bir pajero alma niyetim var benim de. Merak ettiğim nokta sonuç olarak en sorunsuz namına bu aracın kaç model olanlarından almak lazım ?
Bakım fiyatlarıyla ilgili merakım...
Ynt: Bursa 1965 Model Mustang İçin Boya Kaporta Tavsiyesi
Bursa'da Ali Ersöz'ün klasik oto restorasyon servisi var beşyol tarafında. Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama işçilikleri çok kaliteli ve çok özel araçlar üzerine çalışıyorlar. Sizinki de çok özel bir araç neticede hakkını vererek...
Merhabalar,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89001.0
linkteki konuyu açalı 2 yıl olmuş. artık yavaş yavaş hayalleri gerçeğe dönüştürmek lazım. :)
w115 projem başarıyla sonuçlandı ve dediğim gibi sıra vx100'de.
Malum siteden, galeriden oradan buradan tereddüt içinde araç araştırıp...
Ynt: VX 100 Sahibi olmak ?
Çağlar bey elinize kolunuza sağlık öncelikle aklımdaki tüm soruların cevaplarınızı vermişsiniz vallahi çok teşekkürler emeğiniz için.
Aracınıza da bayıldığımı söylemek isterim dipdiri maşallah, umarım ileride ben de böyle bir tosun sahibi olurum :)
Bakım konusundaki...
Ynt: VX 100 Sahibi olmak ?
Merhabalar
Konu icerisindeki sorulara sabirla ve tatmin eden cevaplar verdiginiz icin tesekkurler oncelikle :)
Merak ettigim konulardan biri aracinizin bakimlarini ne siklikla yaptiriyorsunuz ve yaklasik ne kadara mal oluyor bakimlar ve arizalar. Normal bir binek...