EIRP kullanıcısının son içeriği

1. E

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

satiliga cikmis, cok uzuldum. 1993 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 62.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 253228085 Tepetakla gonderildi
  2. E

Suvlar Arasında En İyi Fren Duster'da

Tamam Tepetakla gonderildi
  3. E

Abs devreden cikip on tekerler kilitlenince naparsin manevra yapabilmek icin? Tepetakla gonderildi
  4. E

Nasil yanlis, misal vereyim; Toprak yolda gidiyorsun ama yolda da cukurlar var.(Artvin-Yusufeli yolu gibi) Onune yandan gece karanlikta lambasi yanmayan bir kamyon cikiyor ve son anda farkediyorsun) Ne yaparsin, frenlersin. Ama o fren halinde lastigin biri cukura gelirse hoop fren bosaliyor...
  5. E

ABS'si tehlikeli sekilde duzgun calismiyor Duster'in. Frende ani zemin degisimlerinde fren once bir bosa cikiyor, sonra kendine geliyor. Boyle iki uc defa cok ciddi tehlike yasadim diyebilirim.
  6. E

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi 2 sene gecmis uzerinden ama problemin cozumunu yazmayi atlamisim. Balans yapildi,lastikler degisti, rot ayari yapildi sorun devam etti. Saft balansi bozuk olma ihtimaline karsilik saftciya goturuldu. Saftta balans problemi bulunamadi. En son sanziman...
  7. E

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 4*4 DCI90 ile 135000km icerisinde genel olarak yakit tuketimi ortalamalarim su sekildeydi, Sehir disi: 6.2lt/100km Sehir ici: 8.4lt/100km Karma: 7.0lt/100km Arazi de ise ucu yok. 12lt ile 25lt arasinda degisiyor. Tepetakla gonderildi
  8. E

Uygun Fiyata Konaklama ?

Ynt: Uygun Fiyata Konaklama ? Giresun'da Giresun Oteli Trabzon'da Kalfa Otel fiyat/fayda oraninda iyidir. Kisi basi fiyatlari 60TL civarlarinda. Daha uygun olarak otelden ziyade ogretmenevleri ve devlet kurumlarinin misafirhaneleri tercih edilebilir. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk...
  9. E

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Merhaba Ihsan Bey, Mukemmel bir arac olmus. Izci'nin gezisinde de izledim, cok basarili yuruyordu araciniz. Sormak istedigim bir nokta var size; Bu model Pajero'larda arka diferansiyel kilidi standart mi acaba? Iyi gunler dilerim.
  10. E

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum Lastikler buyuk, ruzgar direnci fazla, motor devir istiyor, diger dizeller gibi alt devirlerde ilerleyemiyor, kasada hafif sayilmaz. bu da 7,5-8lt/100km gibi bir ortalamaya denk geliyor ki arazide 11-12lt/100km gibi bir ortalama tutturmak cokta zor degil.L200'de bu...
  11. E

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum Selamlar; Girdigin suda buz varsa on tamponu ve sis farlarini parcalama ihtimalin yuksek.Basima geldi oradan biliyorum.Duster her ne kadar 4 ceker bir sistemi olsa da bir yere takildiginda oradan cikarma sansin yok.Ya cektireceksin ya da vincin olacak cekeceksin...
  12. E

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Facebook'ta gormustum yazilanlari ama benim aracta o bosluk yok ilginc sekilde.Radyator degismisti birkac ay once belki onlemini almislardir diye dusunuyorum.
  13. E

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Rolantide motor tarafindan gelen bir zirilti sesi vardi aracimda.Sesin kaynagi hava filtresinin ve filtreye gelen hortumun titresimden oturu ses yapmasiymis.Simdilik hortumu tutan metal parca ile hortum arasina bant ile bir parca...
  14. E

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi http://www.youtube.com/watch?v=CdQL6yFwTXY Karda Lassa Competus AT'yi merak edenler icin kisa bir video cektim. Yer: Erzurum/Pasinler/Pelitli Koyu Yolu
  15. E

Amartisörüm Patladı Parça Problemi

Ynt: Amartisörüm Patladı Parça Problemi On tampon ve radyator icin 15 gun, klima radyatoru icin 1 hafta beklemistim.Servislerde stok tutulmuyor gibi geliyor banada.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri