ekinox kullanıcısının son içeriği

1. ekinox

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet bekliyoruz... :)
  2. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok teşekkürler Serkan'cım , eksik olmayın. Uygun olursa haber veririm. Gelemezsek iyi eğlenceler dileriz. Toprağın ıslak olduğu yılın en güzel mevsimindeyiz. Tadını çıkarın.
  3. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Eksik olma , biz de sizleri çok özledik. ilk katıldığımız gezide , kazan tarafında , farkında olmadan ateşe fazla yaklaştığı için Yiğit'in üzerinde eriyen yağmurluk çıktı bir şey ararken , o günü hatırladık yeniden. İnşallah uzun sürmez , ikimiz de...
  4. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sağol Ömer Abi , Allah aslanımıza kuvvet , anne-babasına sabır versin , ne mutlu size. Allah kavuştursun.
  5. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok teşekkürler Serkan. Epey ara verdik , siteyide takip edemiyorduk uzun zamandır , sessizce bi bakayım dedim ama yakalamışsın hemen. Biraz sıkıntılı dönemler geçirdik , tüm sıkıntılar geçmişte kalır (yada kalmıştır) inşallah. Bazı değişiklikler...
  6. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tüm arkadaşlara merhaba. Sömestr tatilinde 2 kere İstanbul'a gidip geldim , Yiğit'i dedesine bırakmak ve geri getirmek üzere. O nedenle önceki gezilere katılamadım , bu hafta da şehir dışından misafirim var , siteyi de pek takip edemiyorum , malum...
  7. ekinox

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler .
  8. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serkan ve Alp'e kibarlık ve nezaketleri için çok teşekkür ederim. Alp mesajını ileteceğim. Site problemli olduğu için yeni gördüm mesajlarınızı. Bu sefer gelemedim , bir dahaki sefere telafi eder acısını çıkarırız inşallah. Facebook'tan bir kaç resim...
  9. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Yiğit sömestr tatilini geçirmek üzere İstanbul'a dedesine gittiği için biz katılamıyoruz. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Selam ve sevgiler
  10. ekinox

Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Alp'in yüklediği resimlere bakarken dikkatimi çekti , bunca zamandır farketmemişim. Geziye katılan grupta plakası 50 ile biten 3 tane araç var , Amir Bey 4450 , Bülent Bey 1850 ve Ben 8150. Serkan'ın aracının plakası...
  11. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben bir şey yazayım o zaman. Dün 10-15 metrelik uzun halat almak için ostim'de vinç-halat-kanca vs. satılan bir dükkana girdim , adam halatı ne için kullanacağımı sordu. Arazi , av , çamur , saplanan aracı çekme filan derken "oxford mu yani" diye...
  12. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Mehmet abi sizinle tanışmak güzeldi... İyiki geldiniz... _________________________________ Canım dostum, Aslan parçası, Yakışıklı, Kar panteri Yiğit; Murat abine felan geçmiş olsun diyorsun... Sen ne kadar düşünceli, ne...
  13. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Yüreğimi ağzımda hissettim o an , Kezban Hanım'ın bacağıyla sağ ön lastik arasında abartısız 1 karıştan az mesafe kalmıştı , son anda çekti. Çok şükür kötü birşey olmadı. Kezban Hanım çok soğukkanlıydı hem kendisine...
  14. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Geçmiş olsun Murat Abi. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)...
  15. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.