elbruz kullanıcısının son içeriği

1. E

Land Rover Şase No Anlamlari (açiklamali)

SAL XX X X X X X X 123456 SAL BU NUMARA STANDART S AVRUPA A İNGİLTERE L LAND ROVER...
  2. E

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Lütfen!!! Konusunda kendini ispatlamış, araçlarin hazirlanmasinda emeği geçmiş bu kişilere saygimiz olsun. Elbet onlarinda vardir bir bildiği. Bu işleri görsel kaygilardan ziyade, eldeki imkanlar ölçüsünde bilimine uygun tasarladiklarindan şüphem yok...
  3. E

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. Bu konuda dünyada en iyi firma , Süspansiyon sistemi patentli. http://www.youtube.com/watch?v=oa4BgNF8eKQ&feature=player_embedded
  4. E

N79 Navigasyon Yardım?..

Ynt: N79 Navigasyon Yardım?.. Telefona Garmin mobile xt kurdum ve gayet memnunum. Fakat kafama takılan acaba bu proğrama g.earth uydu görüntüsü aktarıp kullanabilirmiyiz??
  5. E

N79 Navigasyon Yardım?..

nokia N79 telefon aldım ve gps özelliğini gezilerimde (genellikle arazide) kullanmak istiyorum. Mesela; kamp yerinin koordinatlarını aldım ve çevreyi geziye çıktım. Tekrar kaybolmadan yada en kısa yoldan geri dönmem için vb.. ne yapmam gerekir. Biraz komik oldu ama anladığnızı tahmin ediyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri