Elçin Güner kullanıcısının son içeriği

1. Elçin Güner

Ve Tatil Başlar..

Ve nihayetinde Tatil Başlıyor. Evden Hazırlıkları yapıp yollara vurduk kendimizi. Rotamız; Tekirdağ kalkış, Saros Kömür Limanı 1 gece çadır konaklaması ardından Assos.. İki buçuk saat içinde Kömür limanına giriş yapıyoruz. Manzara inanılmazz.. Cennet Memeleketimin Cennet Köşeleri...
  2. Elçin Güner

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Eş ikna etme gibi bir sıkıntım yok :) bu konuda şanslıyım. En kısa zamanda Motocross sahibi olmayı arzuluyorum. Favorim Ktm 250
  3. Elçin Güner

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum Arkadaşlar boş yere meşgul ettim topiği pardon. Kano satıldı. Teşekkürler..
  4. Elçin Güner

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum Mesajı yazdığımı bile unutmuştum. Uzun süre cevapsız bıraktığım için özür dilerim. Fiyat 1400 TL çatlak patlak hiçbir şeyi yoktur. denize 4 defa girmiştir tertemiz depomuzda muhafaza ediliyordur.
  5. Elçin Güner

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Merhaba Kübra, ben Elçin.. 2005 yılında ilk 125 lik scooterimi aldıktan ve aktif olarak 2 yıl ehliyetsiz kullandıktan sonra ehliyetimi alınca motoru babama kaptırdım. O zamandan bu yana Eşimin yine 125 lik scooterini kullanıyorum. Vitesliye henüz geçemedim...
  6. Elçin Güner

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum İlhami Bey, Fotoğrafları bu akşam çekip ancak yarın siteye yükleyebilirim. Fiyatı için eşime danışmadan birşey yazamayacağım :) fotolarla birlikte fiyatınıda ekleyeceğim..
  7. Elçin Güner

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum Elimde, Clear Blue Hawaii Hanauma Şeffaf Tabanlı Şişme Kano var. Temsili resmini ekliyorum. İlgilenirseniz resim ekleyebilirim. depomda muhafaza ettiğimden resim ekleyemedim.
  8. Elçin Güner

Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

Ynt: Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme Sevgili DarkBlue Mask, Elimde Mevcut programlr vardı ancak kurulumunu başaramıyordum. Neredeyse bu kurulum için 1 senemi harcadım ama yine de beceremedim. ancak senin yazdıklarını harfiyen uygulayıp sonunda başardım. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM :)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri