Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlker bey, İşin aslı benim kafamda bir panelvandan dönüştürme karavan var bir süredir. İşlerimi de yoluna sokarsam eski bir araç üzerine hobi amaçlı denemek istiyorum aslında 89 doğumluyum 89 model bi ford transit gibi bi araca denemek istiyorum. Benim mesleğim değil bu işler ama az ahşap...
Akdeniz45 bey, hafif, küçük, hızlı yani 2 ve 3 kişiye hizmet verebiliyor tam zamanlı karavan değilde hafta sonu karavancılığında daha ön plana geçebilecek araçlar gibi türkiyede pek yapıldığına rastlamadım bi fuarda varmış sanırım bide fmk yaptığını gördüm
Doğrucu Davut bey, sert tutumum için kusura bakmayın ama herkeste yapılamaz gibi bir tutum söz konusu. Süleyman Cirit beyin net anlatımı ne kadar güzel. Size sert bi cevap vermemin sebebini umarım anlatabilmişimdir. Bu arada 2016 dan bu yana siteye üyeyim ama bir süredir giriş yapmıyorum sanırım...
soru ne cevap ne Açık şekilde sordum ticari kamyonet ben alınca hususi kamyonet oluyor,tse ye girincede karavan ruhsatına geçiyor. olmasa yapmaz bunca insan. kamyon karavan da var geçenlerde açık kasa dobloyu çevirdiler tse aşamasında hepsi kamyonet. ağızda iki tur kelimeyi çevirip konuşunca...
Burak bey son durum ne oldu?
Herkezin dediğini okumaya çalıştım fakat bi konuda kafam karışıyor:
ticari araç tse den onay alamaz mı yani ticari kamyonetten özel amaçlı motokaravan a geçemez mi