Emir_TR kullanıcısının son içeriği

1. Emir_TR

Satilik 97 Explorer

yeni sahibine hayırlı olsun ..
  2. Emir_TR

Satilik 97 Explorer

fiyat ilanda belirttiğim gibi 37000tl gibi düşünüyorum ama araç başında tabii ki konuşulur. araç gerçekten muadillerinden çok daha iy idurumda.
  3. Emir_TR

Satilik 97 Explorer

4. Emir_TR

Satilik 97 Explorer

Aracın tüm parçaları orjinal boyanan sadece sağ arka çamurluk var,herşeyiyle dört dörtlük,kısa haftasonu dağ gezileri hariç arazide zorlanmamıştır. BF GOODRICH Lastikler yeni,büyük boy tavan bagajı,krom ön-yan demirlikler mevcut. LPG sistemi , koltuk ve iç elektronik,difransiyel sistemi...
  5. Emir_TR

Yorumlarınız Benim Için Önemli

ilan görünmüyor.kontrol edebilirseniz bakalım araca.
  6. Emir_TR

Özenle Kullandığım 97 Explorer Im Satılıktır.

Aracım çok iyi durumda,hafta içi kapalı sahada duruyor,haftasonu adana-mersin doğa gezileri yapıyorum. Tanıdığa gidecek araçtır.
  7. Emir_TR

Eksoz Önerisi Olan Ve Orjinal Kumanda Ihtiyacı Olan ?

hayırlı olsun , beklerim her zaman .
  8. Emir_TR

mutlaka karşı çıkan olacaktır ama explorer ı kesinlikle öneriyorum. zj ye göre çok daha kıvrak ,yol tutuş ve viraj kabiliyeti şaşırtıcı derecede iyi. (bf at lastiklerin payı var mıdır bilmiyorum)
  9. Emir_TR

farklı bir uygulama yaptık şuanda ses gayet iyi oldu. aracı isteyen 1-2 kişi var belki verebiliriz,adanaya yolun düşüyorsa görebilirsin son halini.
  10. Emir_TR

istanbul için tesadüf ilan görmüştüm.örneğin : 266689865
  11. Emir_TR

kumanda elektroniksiz olarak satılıyor sanırım istanbulda.ben elektronikli olarak isteyecem ay sonuna doğru tanıdıgım gelecek amerikadan. fazla getirebilirse söylerim.
  12. Emir_TR

Merhabalar,daha önce birkaç amerikan araç kullandıktan sonra son olarak 5.2 Grand Cherokee mi de sattım ve SOHC motorlu bir explorer aldım. Biraz hırıltılı bir ses duymak için eksoz önerisi olan var mıdır ? Bir de bir tandığım vasıtasıyla kendime kullanılmış orjinal kumanda getirtmeyi...
  13. Emir_TR

%100 Ağaç Karavan Evler...

Ynt: %100 Ağaç Karavan Evler... iyi fikir :)
  14. Emir_TR

Manuel Suburban

Ynt: Manuel Suburban biraz umutsuz görünse de kısmet :)
  15. Emir_TR

Manuel Suburban

Ynt: Manuel Suburban silveradodan aldığım zevkle g.cherokee nin arasında çok çok fark vardı. o yüzden suburbanda gönlüm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri