emiraskin kullanıcısının son içeriği

1. emiraskin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Geleneksel Bolu kış kampı 25-26 Şubat 2017 1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi)...
  2. emiraskin

Savaş Zamanı Ukrayna Kiev'de Olmak !!!

Buraya yazıyorum zaten yazının büyük bir kısmını.İsteyen olursa detaylara ulaşabilir.Buradaki üyeleri çalmıyorum ki.Böyle düşünmenize üzüldüm.Gezenbilir oldukça köklü bir site,üye çalmak gibi bir düşüncem yok.Sadece sitem yeni olduğu için böyle yazmıştm.
  3. emiraskin

Savaş Zamanı Ukrayna Kiev'de Olmak !!!

UKRAYNA , KİEV Ukrayna Ziyaretim tam da Ukrayna’da Hükümete karşı yapılan protestoların gerçekleştiği zamana denk geldi.Önce gitmesem mi diye düşünsem de sonrasında gitmeye karar verdim.Peki Ukrayna’da neler oldu Bilmeyenler için yazımdan önce kısaca bahsetme isterim. Ukrayna’da Kasım 2013’te...
  4. emiraskin

Tayland'ın Eski Başkenti,kutsal Şehir: Ayuttahaya

Ayutthata Şehrinde biraz bahsetmek gerekirse.Şehrin resmi adı Phra Nakho Si Ayutthaya olsada herkes Ayutthaya diyor. 1350 yıllarında kurulan ve 18. yüzyılda Burmalılar tarafından yıkılan Ayutthaya şehri, UNESCO’nun Dünya Miras listesindedir. Bangkok’un yaklaşık 80 km kuzeyinde olan Ayutthaya üç...
  5. emiraskin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Selam herkese bende katılmayı planlıyorum fakat aracım yok.Gölcük'te oturuyorum.Bu taraftan gidecek olan var mı ? İstanbul'dan kampa katılacak olan arkadaşların aracında yer varsa İzmit'ten binebilirim.Teşekkürler
  6. emiraskin

Asya Gezisi,Laos

Asya Gezisi,Laos
  7. emiraskin

En Güncel Vietnam Gezisi Notları

Herkese Merhaba, Mart sonunda işimden ayrılarak çıkmış olduğum Asya Turunda 6 . ay bitiyor.Bu sürede 7 ülke ziyaret etme şansım oldu.Özellikle Vietnam ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.Diğer ülkelerde ilgili notlara ve fotoğraflara sitemden ulaşabilirsiniz...
  8. emiraskin

Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin

Ynt: Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin kutaisi kiev uçak biletini bende 28 mart için aldım toplamda 8 gün kalıcam sadece ukrayna kiev-uman-odesa ve kharkiv dan geri dönücem. belki sizin gibi başka sefere moskovaya geçebilirim.
  9. emiraskin

İspanya-Fas

Ynt: İspanya-Fas Arkadaşlar gezimi tamamladım zaman olmadıgı için bir türlü blog açıp yazamamıştım ama sonunda oturup yazdım . Fas ile ilgili siteden çok faydalandım gitmek isteyenler içinde yardımcı olacağını düşündüğüm için sizlerle blogumu paylaşmak isterim. www.emiraskin.blogspot.com/
  10. emiraskin

BULGARA GİDECEĞİM DE YABANCI ARAÇLARA SALDIRILAR HALEN DEVAM EDİYOR MU?

Ynt: BULGARA GİDECEĞİM DE YABANCI ARAÇLARA SALDIRILAR HALEN DEVAM EDİYOR MU? Bulgaristan schengen bölgesine girmek için sınır güvenliği olsun yol güvenliği olsun çok önem veriyor artık.Vede genel olarak evet opel marka polis arabaları ama 10 arabadan sadece 5-6 tanesi opeldir.porsche marka...
  11. emiraskin

balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor

Ynt: balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor merhaba rota çıkardın mı kendine ? nereleri gezmeyi düşünüyorsun .
  12. emiraskin

BULGARA GİDECEĞİM DE YABANCI ARAÇLARA SALDIRILAR HALEN DEVAM EDİYOR MU?

Ynt: BULGARA GİDECEĞİM DE YABANCI ARAÇLARA SALDIRILAR HALEN DEVAM EDİYOR MU? Senin gözünü baya korkutmuşlar :) Evet önceden oluyordu çok sıklıkla ama şuan öle bi sıkıntı yok ama sen yinede yollar karışık dar vede kötü oldugundan gündüz yolculuklarını tercih et yol güvenliği için.Opel dışında...
  13. emiraskin

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Yunanistan'dan aldıgınız schengen vizesiyle bulgaristan'a girişinizde hiç bir sorun teşkil etmez
  14. emiraskin

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? evet neden çıkamıyalım ki sadece yeşil sigorta lazım onun içinde 40 euro bi ücret istiyorlar sigorta yaptırmak için vede eylül ayından itibaren çok ucuza araba kirayabiliyorsunuz.(varna'dan)renault clio 1.2 günlük 25 tl felan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri