emmy kullanıcısının son içeriği

1. emmy

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog ben yükledim sorun çıkmadı
  2. emmy

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Maşallah diyelim...Ne mutlu size :D Tarık bey ,Sarıkamış'ı izleyebileceğimiz link varsa paylaşabilirmisiniz ?..Gidemiyoruz bari izleyelim ;)
  3. emmy

Mesaj Sayım?

Ynt: Mesaj Sayım? Merhaba, En son mesaj yazdığımda , mesaj sayım 56 idi. Bunun üzerine 3-4 mesaj daha yazmışım , farkettimki mesaj sayısı hala 56 ..bir sorun mu var ? tşk.
  4. emmy

Moderatöre Bildir

Ynt: Moderatöre Bildir teşekkür ederim.
  5. emmy

Moderatöre Bildir

Merhaba, Forum mesajlarının altındaki bu yazı ne anlama geliyor..Şikayet amaçlımı , yardım alma amaçlımı yada mesajın silinmesi talebi gibi bişiymi ? tşk.
  6. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları - Bu konuları konuşmuştuk gerçi.. hatta size palandökeni 24 saat izleyebileceğiniz link verecektim ..kısmet bugüneymiş - Askeriye harici hiçbiryerde ayakkabınızın çıkartılmasına yardımcı olunması diye birşey duymadım..Yurtdışına kaymaya giderseniz...
  7. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları yeterli kar war..o konuda sıkıntı yok..hava kötüydü işte..
  8. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları bahsettiğm uludağ gezisinden döndük..hava biraz bozuktu..sis ve karla karışık yağmur felan..fena geçmedi.. şuan için kartalkayanın ve doğu bölgelerin daha iyi olduğunu düşünüyorum..
  9. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları walla bilseydim katılırdık ..(7 kişiyiz biz) ilk önce ,16 ocak için Kartalkayaydı tur..sonra uludağ dendi..onada eywallah dedik yeterki kayalım ;D aslında , tura katılanlar bilgileri burda paylaşsa daha iyi olur diye düşünüyorum..sevgiler
  10. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları madem kayıyoruz , madem bu sitede muhabbet ediyoruz.. aramızda kayak turumu düzenlesek ? yada mevcut bir tura mı katılsak hepberaber...
  11. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları planda değişiklik oldu..bu pazar Uludağ 2. bölgeye gidiyorum..bakalım nasıl ? ;D
  12. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Tarık Bey, oralar güzel olmayacakta neresi olacak..4-5 günlük tatilim olsa 1dk. bile durmam.. 16 Ocakta Kartalkaya'ya gidiyorum aksilik olmazsa ..bu sene açılışı orda yapıcam..döner dönmez hava , kar kalınlığı vs. paylaşırım..
  13. emmy

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan Bey, Öncelikle sizi ve ailenizi tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün..ne şanslı bir bebekki sizin gibi babaya sahip , daim olur inşallah.. Araca gelince; Modifikasyon için çok çok önemli bir parça var. O olmazsa olmaz.." Arabada bebek var " yazısı ;)
  14. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Hafta sonu arkadaşım kartalkayadaydı ve şiddetli rüzgar olduğundan bahsetti. Sanırım Ocak ortalarına doğru sezon tamamen açılır diye düşünüorum.
  15. emmy

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Palandökendeki kar yüksekliğini ölçen cihaz rüzgar alan bir tepede olduğundan , bu tür sitelerdeki kar tahminine pek güvenmemenizi öneririm. Başka sitelerden ayrıca otelden de bilgi alırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

SON KONULAR

Geri