Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar 2 yıl önce aldığım 2001 model suzi 1.6 jlx vitara mı sattım. Eşiminde rahat kullanabilmesi açısından aynı model aynı aracın otomatik vitesini almayı düşünüyorum. Sizlerden isteğim manuel ile otomatik vites arasında ki farklar nelerdir? Artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz...
Selamlar 2001 5k vitaram var resimdeki orjinal tavan çıtasından arıyorum tüm siteleri dolaştım ama yok. Nereden temin edebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Suzuki aracımı off road a hazırlamak istiyorum. Ancak yeni olduğum için daha basit daha uygum yöntemlerle bunu yapmak istiyorum. Örneğin yükseltme yapıcam ve lastikleri büyütücem. Nasıl bi yol izlemeliyim. Bu konu üzerine bana yardımcı olursanız siz değerli...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamün aleyküm yeni kayıt oldum. İsmim Emre 24 yaşındayım. Ordu'da ikamet etmekteyim. Off road a ilgi duymaya başladım. Siz değerli büyüklerimden feyz almak, akıl danışmak ve tecrübe kazanmak adına üye oldum. İnşallah değerli bilgilerinizden yararlanma...