EmrDmr kullanıcısının son içeriği

1. EmrDmr

Manuel Mi? Otomatik Vites Mi?

Selamlar 2 yıl önce aldığım 2001 model suzi 1.6 jlx vitara mı sattım. Eşiminde rahat kullanabilmesi açısından aynı model aynı aracın otomatik vitesini almayı düşünüyorum. Sizlerden isteğim manuel ile otomatik vites arasında ki farklar nelerdir? Artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz...
  2. EmrDmr

Vitaradan Pajeroya Geçiş

Herkese selam 2001 vitaramı satıp gene 2001 model pajero gdi pinin 2.0 otomatik vites almayı düşünüyorum. Fikirleriniz ve önerilerinizi alabilirmiyim
  3. EmrDmr

Vitara Jlx Orjinal Tavan Çıtası Arıyorum!

Selamlar 2001 5k vitaram var resimdeki orjinal tavan çıtasından arıyorum tüm siteleri dolaştım ama yok. Nereden temin edebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  4. EmrDmr

Suzuki Vitara Jlx 5k

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Suzuki aracımı off road a hazırlamak istiyorum. Ancak yeni olduğum için daha basit daha uygum yöntemlerle bunu yapmak istiyorum. Örneğin yükseltme yapıcam ve lastikleri büyütücem. Nasıl bi yol izlemeliyim. Bu konu üzerine bana yardımcı olursanız siz değerli...
  5. EmrDmr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamün aleyküm yeni kayıt oldum. İsmim Emre 24 yaşındayım. Ordu'da ikamet etmekteyim. Off road a ilgi duymaya başladım. Siz değerli büyüklerimden feyz almak, akıl danışmak ve tecrübe kazanmak adına üye oldum. İnşallah değerli bilgilerinizden yararlanma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri