Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 kg lık tüp ile 30 gün çalışıyor. buzdolabı çok küçük olmasına rağmen. tam buz yapamıyor. komprösörlü weaco aldım rahat ettim. 25 lt lik çok az elektrik tüketiyor. çalışırken 35 wat beklerken zaten tüketmiyor.
metal bidonun içini su ile doldur. 20 litrelik. su yeterli ısınınca bidonu karavanın soğuk olan yerine koy. ikinci bidonu ısıt. onuda diğer tarafa koy. 40 litre sıcak suyun olacak. soba sönünce sıcak sular karavanı 6 saat kadar ılık tutar. ben yaptım. kolay çözüm. sabit dururken yapılabilir.
kasetli tuvaleti dikkatli kullandığın sürece koku problemi olmaz. araziye boşaltmak için aracınızda küçük kürek bulundurmak lazım. küçük çukura kazıp boşalttıktan sonra üzeri örtülür. umumi tuvaletlere uygun zamanda boşaltıp bol su dökmek lazım. koku için en iyi çözümü kendin deneyerek bulursun.
SAHİBİNDEN TERTEMİZ ORJİNAL BAKIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 537169057
bende aynısından var. ben memnunum. pazarlık yap. fiyatını biraz düşürtebilirsen al. konforlu karavan. her şey 12 volt ile çalışıyor.
benim tavsiyem. kullanılan karavan al. buzdolabı 12 volt komprösörlü olsun. 12 volt TV . klima ve ısıtma panelden üretilen elektrikle olmaz. truma soba olursa iyi olur
Arkadaşlar Hymer camp 51 arıyorum. satın alacağım. çekme karavanım var. birde moto karavan olsun istiyorum. satacak olan arkadaşlar varsa haber verin. saygılar