emreturkeli kullanıcısının son içeriği

1. E

98 Cherokee İçin Vialle Liquid Sı Lpg Sistemi Hakkında Bilgisi Olan?

Ynt: 98 Cherokee İçin Vialle Liquid Sı Lpg Sistemi Hakkında Bilgisi Olan? Bu haftasonu sivi LPG sistemini ilk kez adam gibi test etme imkanini bulabildim.. Istanbul'dan ciktik Sapanca'ya gittik, gece yarim metre kar ile kapanmis olan dik yokustaki otel yolunu acmak icin bir debelenme macerasi...
  2. E

Ynt: 98 Cherokee İçin Vialle Liquid Sı Lpg Sistemi Hakkında Bilgisi Olan? Ürün Detaylı Bilgi: LiquidSİ LPG yi sıvı olarak motora veren eşsiz ve yenilikçi LPG sistemidir. Sonuç olarak LiquidSİ buharlı LPG sistemlerden daha fazla performans ve daha iyi sürüş sağlar. LiquidSi performansı...
  3. E

Merhaba Arkadaşlar... Uzun süren araştırmalardan sonra yeni nesil Likit Püskürtmeli LPG sistemlerinin araç için daha sağlıklı, montaj olarak daha basit (daha az parça, daha az sorun riski) ve daha verimli oldukları sonucuna ulaştım.. Bu bilgiler ışığında da aracımı (98 Model 4.0 Cherokee XJ)...
  4. E

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Saygi duyarim... ama yine de kisisel fikrimi soracak olursaniz bu tarz, rotalarin gizli tutulmasi, paylasmayalim, bulan kendi kesfetsin yaklasimi bana ters geliyor. Eger denk gelebilir de bir gun beraber surersek iyi olur.. Olmazsa da...
  5. E

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim. :) Araç donanımlı Cherokee XJ (5,5" Yükseltme Kiti, 33" M/T Lastik, Snorkel, Vinç, ve Arkada Kilit Mevcut) ama yine de tek araç gitmeyi düşünmem zaten ;) (yine de endişe ve temkinli tutumunuz için...
  6. E

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Arkadaşlar Merhaba; Başlığa ne kadar zamandır mesaj atılmıyor bakmadım ancak umarım birileri görür de cevap verebilir. Resimleri ve maceranızı bir solukta okudum, çok keyifli bir rota bulmuşsunuz! :) Açıkçası bende çamur havuzu içinde...
  7. E

1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var?

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Yavas yavas hepsi olacak insallah.. Listemde on ve arka celik tampon da mevcut ;)
  8. E

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Tabiki... Aracı 32.000 TL'ye aldım, üzerinde aşağıdaki ekstralarla birlikte geldi... - Power 12.000 LBS Winch - Safari Snorkel - Bushwacker Dodikler - SkyJacker 5" Yükseltme Kiti - Rock Slider'lar - Arka Çeki Demiri (Konumu kötü olduğu için sökeceğim...
  9. E

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Başta Teneke Kutu olmak üzere (isminizi bilmiyorum o nedenle düzgün hitap edemiyorum afedersiniz) fikir belirten ve tecrübeleri / bilgileriyle beni aydınlatan herkese teşekkür ediyorum... Uzun süren araştırmalardan sonra 1998 Model, ikinci sahibinden...
  10. E

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Başlığa yazılan son mesajın üzerinden 1,5 yıl geçmiş ancak bende tam bu aralar Folyo ve Plasti Dip uygulama kararı verme aşamasında olduğum için sizin geri dönüşünüz benim için çok şey ifade ediyor. Geçen 1,5 yıl içerisinde Plasti Dip arazide nasıl dayandı...
  11. E

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Bu ikilemin aynısına geçtiğimiz aylarda düşmüş ve yeni başlık açmak yerine varolan eski konuları (ki inanın çok var) gecelerce uykusuz kalacak şekilde bir nefeste okumuş ve sonrasında bunları kendi süzgecincen (kullanım tarzı, ne kadar sert...
  12. E

1998 Jeep Cherokee xj için kullanma kılavuzu arıyorum.

Ynt: 1998 Jeep Cherokee Xj İçin Kullanma Kılavuzu Arıyorum. Merhabalar; Eğer zahmet olmazsa bana da gönderebilirseniz çok sevinirim.. emreturkeli@gmail.com Şimdiden teşekkürler; Saygılar;
  13. E

Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor Bu ürün anladığım kadarıyla ışıksız olan bir versyon. Peki fiber midir? yoksa ABS'mi? Burada mı yaptırdınız? ve son olarak yandan bir resmini alabilir miyiz araca oturduğunda yandan nasıl gözükecek merak ediyorum... ve güncel fiyat tabiki.. Saygılar;
  14. E

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Benim diger aracim zaten Subaru Forester... Aslinda daga giderken o varken JEEP'e is dusmeyecek anlasilan.. Neyse kafam yine allak bullak, gece de saat 01:00 oldu yine, ben yatayim, ruyamda zaten yine o araba mi bu araba mi diye devam edecegim kafayi...
  15. E

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Yanit, verdiginiz emek, ve davranislarimin gidisati sizi (hakli olarak) biraz kizdirsa da sakin sakin aciklama yaptiginiz icin cok tesekkur ederim... :) Bu araci alirken tamamen arazi mantigiyla dusunmeden aldigimi bende kabul ediyorum, ama henuz ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri