<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması</b><br />
<br />
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun, ego tavan yapan filan yok, olsa dünyanın bilgisini yazmazdı laf yetiştirmeye çalıştığın kişiler. Sen şimdi dürüstçe cevap ver, ilk başta XJ ve ZJ karşılaştırması konusunu okudun mu tamamen? Okuduysan ve motorsporları ile ilgiliysen yukarıdaki gibi bir soruya sen olsan cevap verir misin ? Yani soru neye benziyor biliyor musun iki tane yarış tulumu var birisi pahalı diğeri ucuz ama ikisi de aslında aynı işlevi yapıyor işte bir tanesi biraz daha havalı sadece sürekli iki tulum arasındaki fark soruluyor. Bu da onun gibi, ZJ ve ZJ arasındaki en önemli fark bütçe, gerisi çok da mühim değil.Sorunlu değil cevap bu, yürütme olarak bütçen hangisine elveriyorsa onu almalısın, bu kadar basit ki ve bu o kadar çok söylendi ki normaldir buradaki tepki çünkü biz cevap vermekten sıkıldık insanlar sormaktan.Nedeni basit okumuyoruz, ben 1 ay forumu okumuştum araç almadan önce örneğin. Hala da okuyorum, farklı araçlar alacağım zaman.</div>