emvey kullanıcısının son içeriği

1. emvey

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba, İstanbul'da ikamet ediyorum. Gezi, seyahat ve macera aşığı biriyim.Yeni yerler görmek,yeni insanlar, kültürler tanımaktan büyük zevk duyuyorum.Umarım birlikte sık sık organizasyonlar yapabiliriz.
  2. emvey

Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz?

Ynt: Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz? Serdar Kılıç, gerçekten doğa meraklılarına olduğu kadar, alakadar olmayanlara da hitap ediyor sanki.Tüm izleyenlerini doğa ve macera hevesine sokuyor.Bunu yaparken de, çok değerli ve önemli mesajlar veriyor...
  3. emvey

Salomon Discovery Gtx Trekking Botu 43,5 Numara(sadece 4 Gün Kullanıldı)

Ynt: Salomon Discovery Gtx Trekking Botu 43,5 Numara(sadece 4 Gün Kullanıldı) Güncel fiyat: 249 TL
  4. emvey

Salomon Discovery Gtx Trekking Botu 43,5 Numara(sadece 4 Gün Kullanıldı)

Merhaba, Kurban Bayramında Likya Yolunu yürümek amacıyla iki hafta önce Capitol Boyner'den 389 tl ye aldığım Salomon discovery gtx model botumu satıyorum. Satış nedenim yanlış numara almam sebebiyle(gereğinden küçük) ayakkabının ayağımı vurmasıdır.Aynı botun bir büyük numarasını alacağım.Botun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri