Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Arkadaşlar. Siteden dosyayı indirdim. Rusça ve manuali fotoğraflamış yapan kişi. Fakat söyle bir uyarıda bulunmak isterim. İndirme işlemini yaptıktan sonra tüm bilgisayarımı Rusca reklamlar ve menüler sardı. Dikkatli olun...
Ben henüz yeni üye olduğum için sistem bana mesaj attırmıyor ya da ben bulamıyorum.
Sevgili Zeuss özleden bana gönderdiğin ürünü bulamıyorum. Nerden temin edilebilir acaba. Yine özleden gönderebilirseniz sevinirim...
Carbon Clean uygulamasını Motor sallanması ve yakıt pompası problemleri konusu için mi yazdınız?
Bu arada 30 lt diesel yakıta 1/2 litre 20-50 motor yağı koydum. Ve sallantı geçti. Şu an bu konuyla ilgili hiçbir problemim yok. 30 Lt yakıt bitti. Yenisini...
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Selamlar...
Ben de Antalya'da yaşıyorum. 99 Model Nissan Terrano II aldım. İşin soft kısımlarında ben de sizlerle olmak deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Toplandığınız bir yer var mı?
Emre
İsmini verdiğiniz ürünü henüz kullanmadım. Shell'in en pahalı yakıtını kullanıyorum ve kısmen düzeldi bu sallantı. Fakat söyle bir öneri de var.: Yakıt deposuna 1/4 depoya 300/400ml motor yağı koyun diyorlar. Bildiğimiz 20-50 motor yağı. dizel ya da...
Sonucuna garanti veriyorlar tabi. Ücret az değil. Ben Antalya'dayım. Servis ismini burdan yazmak etik olmayacak.
Bu sorunla ilgili servise gittim. Yakıt pompası arızası dediler. Tamiri Ankara'da oluyormuş. Tamir fiyatı ise 1250-1500 arasında tutuyormuş. Aracın 4 gün yatması da cabası:((
Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu
Ad - Soyad: Emre AYTEKİN
Doğum Tarihi ve Yeri:1973 İzmir
Memleket:İZMİR
Semt:ANTALYA/ Altınkum
İlgi Alanı:Müzik, Motosiklet