endurocu53 kullanıcısının son içeriği

1. E

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... ahmet ustamıza bu çadırdan edinmek için nasıl ulaşabiliriz . araç üzerine bagajamı bağlanıyor ve fiyatı ne kadar slm ve saygılar rize sedat akı
  2. E

Samsun

Ynt: Samsun eyvallah murat kardeşim bu topiğin tamamı şuan www.endurocu.com da buraya atıyordum son anda karar değiştirdim kalanı da siilmedim çok karışık bir site . onun için ordayız gel oraya da üye ol. rizeden slm lar
  3. E

Samsun

bu sene gidemedum samsuna muhabbete bir masanun başında doyulmayan sohbete
  4. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? f650 gs 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum model yenilemek için satacağım yine bmw diyorum
  5. E

Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet mucahit korkutma enişteyi . hem biz özel cozama suyunu dünyanın baş belası birileri var onlar çokk geliyorlar yazları buralara dağlarda yaylalarda heryerdeler amaçlarını çözmüş değiliz organik cozamayı maşabalara koyup kuncilan ikram...
  6. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet evet toprağım ne demiş derviş ... gönül ne çay ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane
  7. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet inşallah planınızda ,umduklarınızda sapma olmaz hayallerinizle bütünleşirsiniz temmuzun onaltısından sonra büyük ihtimal yokum kızımın düğünü için şehir dışında olabilirim . inş ona denk gelmez ve sizlere yöremin güzelliklerini anlatma ve...
  8. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
  9. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet inşallah planınızda sapma olmaz dilediklerinizle gezinizi tamamlarsınız...
  10. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
  11. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet bora bey inşallah geldiğinizde görüşelim . samsun moto festivaline gelecek dostlar varmı büyük ihtimal ordayım çadır muhabbetine katılmak isteyenler gelsun .aksilik olmaz ise
  12. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet ben burdan başka bir yerde yaşayamam mithatcan cım
  13. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet bize adamluk lazım sorun değil memleket kızlarumuz mert olur yaşantına dikkat et ::) ;D severuk enişteyi olursa eyi uşak sert adam bize gelmez huyun olsun yumuşak :D allahum mesud etsun tamamina erdursun kızumuz muhlamayı hemen sağa yedursun...
  14. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet mithatcan o balık tutulan yer ispir erzurum arası leylek boğazı geçidi
  15. E

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet ;D ;D tolga oldi şair birden hislendi dedi ben dertliyim çatmayun bana kayseriliyi laz ede rabbum açtum ellerumi ben yaradana ::) birden bir ses duydum geldi gaib den dediki tolgayi biz eyleduk laz çiksun erciyese yumsun gözini bağirsun ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR