Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
ahmet ustamıza bu çadırdan edinmek için nasıl ulaşabiliriz . araç üzerine bagajamı bağlanıyor ve fiyatı ne kadar slm ve saygılar
rize sedat akı
Ynt: Samsun
eyvallah murat kardeşim bu topiğin tamamı şuan www.endurocu.com da buraya atıyordum son anda karar değiştirdim kalanı da siilmedim çok karışık bir site . onun için ordayız gel oraya da üye ol.
rizeden slm lar
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
mucahit korkutma enişteyi . hem biz özel cozama suyunu dünyanın baş belası birileri var onlar çokk geliyorlar yazları buralara dağlarda yaylalarda heryerdeler amaçlarını çözmüş değiliz organik cozamayı maşabalara koyup kuncilan ikram...
Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
inşallah planınızda ,umduklarınızda sapma olmaz hayallerinizle bütünleşirsiniz temmuzun onaltısından sonra büyük ihtimal yokum kızımın düğünü için şehir dışında olabilirim . inş ona denk gelmez ve sizlere yöremin güzelliklerini anlatma ve...
bora bey inşallah geldiğinizde görüşelim . samsun moto festivaline gelecek dostlar varmı büyük ihtimal ordayım çadır muhabbetine katılmak isteyenler gelsun .aksilik olmaz ise
bize adamluk lazım
sorun değil memleket
kızlarumuz mert olur
yaşantına dikkat et
::) ;D
severuk enişteyi
olursa eyi uşak
sert adam bize gelmez
huyun olsun yumuşak
:D
allahum mesud etsun