Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba; her yıl yaklaşık 4.000 km yol yapan bir karavancı olarak tavsiyem; mademki bu işe gönül verdiniz çekeceğiniz araç en az 1.300 kg.ağırlığında-1600 cc üzerinde 110 beygirden az olmayan ve düz vites olmalı.Tam otomatik olacaksa da 2.500 cc altında olmamalı.Saygılar.
Merhaba; kendi tecrübemi paylaşayım.Diesel Laguna aracım var ve 4.00 metrelik avrupa karavanı çekiyorum.lakin daha büyük karavanı çekmekte sorun yaşarım düşüncesindeyim.Bu çerçevede sizin aracınızla başlangıç olarak mini bir karavan bakmanızı öneririm.(kesinlikle yüksek standartta hafif)
Kendisini çok akıllı zannettiği,konuşlandığı yerden belli.Adam resmen yerleşmiş,gecekonduyu kurmuş.Bunun gibi bencillerden samimi karavancılar zarar görüyor.
Merhaba bu karavan ın bir önceki sahibi benim.5+1 kişiliktir.Eski yıllarda (bu araç 1990 senesinde karavana dönüşmüştür)Ruhsatta Kamyonet (KARAVAN) olarak tescil edildiği için kamyonet sınıfndan zorunlu trafik sigortası ödeniyor ve kullanıcının geçmiş tramerine göre 600-1600 tl arasında...
Emeğinize teşekkürler,detaylandıkca daha çok ihtiyacı karşılayacağını umuyorum.Benim gibi Ankara'dan çıkana kadar nereye gideceğini bilmeyenler için çok faydalı.