Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması
eyvallah. benim çok bilgim yok arazi araçlarıyla ilgili. ama frontera görünüş itibariyle beni hep etkilemiştir..
kula'nın da uşağında rampalarını yollarını iyi bilirim. askerliğimi uşak merkezde yapmıştım şoför olarak :) e kastamonu'nun arazi şartları da tahmin edersinizki uşağı aratmaz :) bu önerinizi dikkate alacağım levent bey. gönül ister tabi 2.2 almak ama...
anladım levent bey. çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler çok önemli benim için. ben bu offroad konularında daha yeniyim. yaşadığım yer servis yönünden biraz zayıf. gerçi bu işlerden anlayan bi usta varmış ama. bakalım hayırlısı. artık sizin başınızı...
teşekkür ederim. şuan ben de oraları inceliyordum. aslında ben frontera'ya uzun süredir ilgiliyim. bu aşamada çok olumsuz laf gelmişt kulağıma. ama açıkçası bu sitede okuduklarım içimi rahatlattı. yakında ben de bir fronti sahibi olacağım sanırım...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba. ben engin. 27 yaşındayım. işim dışında kalan zamanlarımda fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. doğayı ve hayvanları çok severim.. öyle :)
merhaba. burası doğru yermi tam bilemiyorum ama opel frontera kullananlara birkaç sorum var. ben amatör olarak doğa fotoğraflarıyla uğraşıyorum. opel frontera uzun süredir aklımdaydı. sizce arazide nasıldır bu araç? ve yedek parça konusunda sıkıntı...