eposlu kullanıcısının son içeriği

1. eposlu

Teqe Marka Defender Cam Korlukları

Toplam 5 parçadan oluşur. 2 mm A1 kalite çelik saçtan, lazer kesimle imal edilmiştir. Mat siyah renkte statik toz boyalıdır. Arkadaki cam sileceğinin çalışmasına engel olmaz. Montaj için gerekli Paslanmaz perçinler de paket içerisindedir. Stoklarda hazır mevcuttur. Hemen kargo yapılabilinir...
  2. eposlu

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

Selam . Hidrolik direksiyon pompası lazım bana. Sizin fazlalıkların içerisinde mevcutmu?
  3. eposlu

Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur.

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Aracların birbirlerine göre çok fazla farklı yapıları ve özellikleri var ama şu anda fiyatlar cıldırmıs durumda yavaş yavaş elemeleri yapıyorum inşallah kısa süre içinde...
  4. eposlu

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur.
  5. eposlu

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. 1999-2004 arası yeni kasa grand cheokee ler var fakat araziye uygunlugu ve motor şanzıman durumlarından çok fazla bilgim yok istegim burdan bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa almışken ona göre tercih edeyim. Lsd şanzıman...
  6. eposlu

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. Bu arada bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Şu anda en son güncel olan rakamı 38.000 kadar çıkabilirim ama degecek bir araç olması gerekmektedir. 4.7 -5.2 - 5.9 dizel opsiyonlarımızı düşünceden çıkardık. Kafamı kurcalayan...
  7. eposlu

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. Satan arkadaş yok heralde ;)
  8. eposlu

Arkadaşlar merhabalar yeni bir Cherokee almak istiyoruz. Cherokee konusunda şu anda aracını satmak isteyen varsa bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz? Aradıgımız araç aslında model olarak çokta önemli degil ama 95 sonrası 2001 arası olucak. Hafif veya tam donanımlı motoru ve şanzımanı temiz olması...
  9. eposlu

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... Merhabalar 1)Bir takım kbx tip ön panjur, 2)Bir takım ön çamurluk üstü hava girişi, bir adet puma kaput kabartma, 3)Bir adet defender ön göğüs düğme ve teyp yeri Bu ürünlerin fiyatları nedir acaba.Diğer ürünler aracımda mevcut olduğu için almak...
  10. eposlu

Defendere Antifiriz Konulması

Selam arkadaşlar. 3.5 V8 defenderim var. Aracı Antalya'dan aldığım için içerisinde hiç antifiriz kullanılmamış. Daha önce bir arkadaştan duymuştum, bazı araçlarda antifiriz konulduktan sonra hortumlarda felen patlama olabiliyormuş. Bu doğrumudur. Denizli'de olduğum için antifiriz koymam lazım...
  11. eposlu

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Hayırlı olsun. Kazasız ve arızasız sürüşler. Bende de 3.5 v8 var ama benim motora hiç benzemiyor.
  12. eposlu

Satıyorumm

Ynt: Satıyorumm Merhaba Serdar Kardeşime Defender arıyoruz. Aracı satmak istersen görüşmek isteriz. Selamlar Ekrem
  13. eposlu

Defender İçin Led Stop

Ynt: Defender İçin Led Stop diğer fotolar
  14. eposlu

Defender İçin Led Stop

Selam arkadaşlar. Yeni aldığım aracımın arka stop lambaları eski olduğundan dolayı belli belirsiz yanıyordu. Frene basınca bile fark edilmiyordu. Piyasadaki defender için yapılan ledstopları araştırdım sanki BMW ye led stop takacakmışım gibi fiyat istiyorlar. Bizde farklı bir çözüm bulduk, illa...
  15. eposlu

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum Ve ilk batığımız. Anladık ki vinçsiz Offroad aracı olmazmış. Acil vinç alınacak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri