ercan gundogdu kullanıcısının son içeriği

1. E

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar 4 yıl önceydi :) en güzel zirve manzaralarından birine sahip kaçkar. şansıma hava açıktı zirve yaptığımızda... daha doğrusu o hafta hiç kapatmadı :) dilberdüzünde kamp yapmak keyifli ... aslında deniz gölü daha uygun ama orada kamp yasaklanmıştı ... sanırım aşağıdaki kampçılar...
  2. E

KAVRUN YAYLASI-RİZE

Ynt: Kavrun Yaylası-rize güzel yerlerdir karadenizde yaylalar ama karadenizde artık bir çok yaylada pansiyonculuk yapılıyor . yaylacılara ek gelir oluyor buda fakat dediğiniz gibi kavrun gibi meşhur olmaya başlayan yaylalarda yapılaşma alıp başını gidiyor !!... ayder ve uzungöl çok net örnekler...
  3. E

50+10 Lt Çanta

Ynt: 50+10 Lt Çanta çadırı çantanın içine değil,alt yada üst kısımlardaki perlonlara sabitlersen daha iyi olur ... çadırın paket ölçüsünü bilemiyorum ... denemende fayda var ...
  4. E

Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi ..

Ynt: Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi .. fiyat uygunluğu ve orta kalitede marka olarak husky'i alabilirsin ... sadece yaz kampı için sıcak ortamlarda kalacaksan ve ucuz olsun diyorsan easy camp olabilir ... çanta için ayırdığın bütçe önemli ... her fiyata çanta var ama her çanta aynı işi...
  5. E

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz üst çektirme bir çok modelde vardır !... mesela ben salewa kullanıyorum ,ondada var :) bu arada,mağazaya git ve çantaları sırtına alarakta dene !... o zaman kararların biraz daha farklı olabilir !.. nette gördüğn bir çantayı gözle gördüğünde beğenmeyebilirsin ...
  6. E

Karadeniz Gezisi Hk.

Ynt: Karadeniz Gezisi Hk. karadenize uçakla gidip araç kiralama hem zamandan hemde masraftan kazançtır !.. ayrıca yaylalara gidelim derseniz merkezlere yakın yerleri tercih edin aksi halde saatlerce bozuk yolda araçla yukarı doğru zikzaklar çizerek gidersiniz ve çocuklarda sizi haşat eder :D...
  7. E

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz sürekli bu kullanacaksan ve çabuk eskimesin,dayanıklı olsun diyorsan 60 lt ve üzerinde 280 tl minimum fiyatlardır. kaliteli ortopedik yapıya sahip çantalar bu fiyatların üzerinde !.. bu durumda fenerpower'ın önerdiği çantayı incele ... ama kalite fiyatı etkiler.bunuda...
  8. E

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum bu yaz kelebekler vadisini düşünüyorum bende ... ilk defa denize sıfır kamp yapacağım . kamp alanı sadece bir tane ve ücretli sanırım !.. gidiş fethiyeden tekneyle olduğu için birde extra tekne parası var :) ayrıca ücrete kahvaltı ve akşam yemeği dahildi sanırım :)...
  9. E

Sırt Çantası

Ynt: Sırt Çantası eğer uzun süreli kamp yada tatil planların oluyorsa 60 lt sıkıştırılmış bir çanta olabilir senin için ... 60+10 düşünebilirsin bu durumda ... yoksa çantayı aldıktan sonra sığdıramadığın eşyalar için küfür edebilirsin ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri