Ercan Sönmez kullanıcısının son içeriği

1. Ercan Sönmez

Kim Nerede?

www.caravansurfing.com tam zamanlı karavan yaşamı için takip edebilirsiniz, hızla videolarimi ekliyorum..
  2. Ercan Sönmez

Bursa Misi Camp Hizmetleri

Merhaba, Bursa’da yaşıyorum, inşallah Mayıs ayindan sonrada, yarı zamanlı Misi Kamp Alaninda kalacagım, şunu belirtmek isterim, 10 yıllığına belediyeden kiralanmıştır ve özel olarak işletilmektedir, ben bu özelleştirmenin olumlu yönde olacagini dusunuyorum, hali saha kaldirildi bile, restorant...
  3. Ercan Sönmez

Kiralık Çeki Demirli Araba?

Süper seçim, güle güle kullanin. O zaman size bir kac sorum olacak :) Nisan Ayi gibi almayi dusunuyorum, fuari da göreyim istedim ama sky window yuzunden Adria önde şu anda, siparisi ne zaman verdiniz? Nisan da siparis verirsem daha mi uzayacak gelmesi? Cunku biraz degisiklikler isteyecegim...
  4. Ercan Sönmez

Merhaba Adria Adora marka karavanı kısmetse Mayıs ayında alacağım, ilk mesajımda da bunu belirttim “tr100a” arkadaşımız konuyu yanlış anlamış, karavan parkında zaman geçirecegim cogunlukla, şirket arabam var altimda, ona çeki demiri taktiramadigim icin yaklasik bir yil arabasiz idare edeceğim...
  5. Ercan Sönmez

merhaba ehliyetimi değiştiriyorum, yazın gerekliolacak bana zaten, teşekkürler.
  6. Ercan Sönmez

Merhaba bir çekme karavan almak istiyorum, fakat ilk başta kiralık araç ile işimi halledecegim çünkü kamp alaninda cogunlukta duracagim, bir sene sonra araba alma niyetim var, kiralik ceki demirli araba bulabilirmiyim, İstanbul yada Bursa’dan? Ayrica, karavan ve tekne çekiciler varmis, kilometre...
  7. Ercan Sönmez

Çadırda Rahat Şişme Yastık Önerisi

https://www.decathlon.com.tr/media/838/8382813/big_83598092-ec2f-4900-9ccc-51f75f06b73f.jpg için Google Görsel Sonuçları Merhaba, ben bu yaz yaklasik 45 gün boyunca Decathlon daki Helium modelini kullandim, çok memnunum üzerindeki kilif yumusak ve normal yastik hissiyati veriyor, az şişirerek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR