Ercan3 kullanıcısının son içeriği

1. E

Satılık 2005 eski kasa 50500 km'de 5 Kapı Otomatik Grand Vitara

Ynt: Satılık 2005 eski kasa 50500 km'de 5 Kapı Otomatik Grand Vitara Araç satılmıştır.
  2. E

45-50000 TLye araç tavsiyesi

Ynt: 45-50000 TLye araç tavsiyesi İlhan Bey teşekkür ederim.
  3. E

Satılık 2005 eski kasa 50500 km'de 5 Kapı Otomatik Grand Vitara

Kuş fotoğrafi çekimi amacıyla 2.5 sene önce 21000 km'de aldığım aracımı satıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-cok-iyi-durumda-50500-km-de-5-kapi-otomatik-vites-95254256/detay
  4. E

Ynt: 45-50000 TLye araç tavsiyesi Forester'a karar verip aldım. Öneride bulunanlara teşekkür ederim :)
  5. E

Merhaba, Çoğunlukla asfaltta kullanacağım, otomatik vites, tercihen benzinli, çekişi ve yol tutuşu iyi ve uzun yolda konforlu, büyük hacimli olmayan, yakıtta makul olan, servis ve bakımda sorun çıkarmayacak, haftasonları hafif arazi şartlarında sıkıntı yaratmayacak bir araç arıyorum. Şu an...
  6. E

Klima Işığı Sorunum Hk.

Ynt: Klima Işığı Sorunum Hk. Bende de 2005 GV var ve aynı şekilde klima (AC) lambası ara sıra yanıp dönüyor. Bir süre sonra sürekli yanmaya devam ediyor. Yıllık servis bakımından yeni çıktı klima gazına bakmışlardır diye düşünüyorum... Bakalım ne çıkacak...
  7. E

EGR Valfi - ne yapmalı ?

Ynt: EGR Valfi - ne yapmalı ? teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum, serviste geçici olarak başka bir aracın EGR valfini söküp takmışlar, sarsıntı kaybolmuş. Yani sorunun EGR'den olduğu kesin. Ne önerirsiniz? Daha ucuza yaptırabilir miyim?
  8. E

EGR Valfi - ne yapmalı ?

Ynt: EGR Valfi - YARDIM Bu arada aracın 30000 bakımı yapıldı, yağ ve tüm filtreler değişti, EGR sökülüp temizlendi, arıza ışığı söndü, ancak rölantideki sarsıntı devam ediyor... Sanırım bir süre sonra arıza ışığı yeniden yanmaya başlayacak...
  9. E

EGR Valfi - ne yapmalı ?

Merhaba, 2005 model Grand Vitara AT bir aracım var. Bu aracı 21000 KM'de aldım ve şu an 32000 KM'de. Geçen gün arıza ışığı yanmaya başladı. Araç rölantıda hafif sarsıntı yapmaya başladı, orta ve yüksek devirlerde herhangi bir sorun görünmüyordu. Yetkili servise götürdüm, uzun araştırma sonucu...
  10. E

2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Sonunda ön hoparlörleri değiştirdim. Hoparlörleri sökmek için tüm kapı panelini sökmek gerekiyor. Ön kapı hoparlörleri 13cm imiş. Çin malı 4ohm 25W hoparlörler çıktı. Sony'nin 4ohm 35W çift yollu hoparlörleri sorunsuz yerine oturdu. Ses kalitesi çok...
  11. E

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Aracın ön konsolunun sol ve sağ üstünde tweeter yerleri var. Açtığımda plastik parçalar ve ucuna bağlı tweeter kablosu gördüm. Anlaşılan tweeter konmamış ama kablolar döşenmiş. Ön kapı ve arka tavan kolalnlarının nasıl sökleceğini hala bulamadım...
  12. E

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Oğuz Bey önerileriniz için teşekkür ederim. Ben varolan cihazla yetineceğim, amacım sadece şu ankinden daha temiz bir ses alabilemek o da sadece daha iyi hoparlörlerle olacak sanırım. Bu arada Cihazın kitapçığını buldum. Clarion markaymış. Audio...
  13. E

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Sizin araç için uygun ekipmanı http://www.crutchfield.com/cgi-bin/a...r%2fMyCar.aspx sitesinde bulabilirsiniz.
  14. E

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Sayın kagans teşekkür ederim. Ben de özellikle çok yüksek RMS'li hoparlörlere bakmıyorum, özellikle yüksek seste dinlemeyi düşünmüyorum, düşük sesde daha kaliteli sesi almak istiyorum. Pioneerin söylediğiniz modeli de listemdeydi. Öncelikle tam...
  15. E

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Sayın hudev teşekkür ederim, sizin aracınız avtardaki ise bir eski kasa olanı sanırım, ön hoparlörler 16.5cm aynı ama arka hoparlörler 2005 kasada daha küçük galiba. Söylediğiniz Sony'i bende beğenmiştim, ya Sony ya da Pioneer bakıyordum zaten. Ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri