ercan48 kullanıcısının son içeriği

1. E

Başladik! Ambulans’dan Karavana!

güzel olmuş bitmiş halini merak ediyorum
  2. E

Yapmadan Dönme

Akyaka Akbük arası Turnalı da yüzmeden ve Gözleme yemeden gelme
  3. E

Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler MUĞLA 1-Ahmet ERCAN ELK.MÜH. Muğla Merkez MUĞLA 05365630159
  4. E

Ekolojik ve Ucuz Bir Ev İçin Fikirleriniz?

Ynt: Ekolojik ve Ucuz Bir Ev İçin Fikirleriniz? Özay Bey saman eviniz ne durumda uzun zamandır yazmamışsınız fotoğraflarınızı bekliyorum. Selamlar
  5. E

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? 2004 ranger xlt 4*4 sahibiyim.Aracı 0 aldım mesleğim elk. Müh. trafo-O.G.işi yaparım şu an aracım180,000km de rangerle hem hat çekerim hem yük taşırım açıkcası traktör niyetine kullanırım,şimdiye kadar tırmanamadığı yer olmadı(mantık dahilinde)ve rutin...
  6. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Ahmet ERCAN bu siteyi tesadüfen buldum.Üye oldum 2004 model ford ranger xlt araç sahibiyim,elk.mühendisiyim aracımı işim gereği aldım. işim gereği çok değişik güzel yerler gördüm ve 4*4 zevkini tatdım şuan asvalt yollar var iken dağ...
  7. E

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Ahmet ERCAN MUĞLA Merkez 2004 XLT 4*4 ford ranger im var 160 000km
  8. E

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Arabanın arka kasası sökülüyor kasa ile arka şase arasına arka amüsütörlerim yanda bulunan 5-10 cm civarındaki boşuğa (sağda ve solda) iki şase arası epeyce kalın olmak şartıyla döküm demir konuyor.budemirle şase arasına lastık sıkıştırılıyor(ses yapmasın) tekrar arka kasa...
  9. E

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 2004 model ilk sahibi xlt ranger sahibiyim .kullanması çok güzel bir araç .yakıdı 0,25 civarı 150 000km yol yaptım hiç bir masrafı yok asvaltta taksi kadar rahat deyil fakat kullanması ve yüksekliğin verdiği seyri çok güzel .arkasında 180kg ilave ağırlık var .arazide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri