ERDALCOLA kullanıcısının son içeriği

1. ERDALCOLA

Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010

Ynt: Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010 Gidilen gezilerin yerleri koordinat,haritada işaretleme yada kroki ile destelenirse süper olur
  2. ERDALCOLA

Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları..

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. Resimler harika :) Birşey sorcam...ben katılamadımda...Buraya nasıl ulaşabilirim ? Antreman yapmak için kullanılabilir bir yermi?
  3. ERDALCOLA

Gezenbilir Mersin Grubu

Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu ben bir yıldır üyeyim ama mersin grubunda hareket olmadı... hareket edilmesi zor , çok büyük gruplardansa küçük gruplu geziler daha mantıklı geliyor bana..
  4. ERDALCOLA

Gezenbilir Mersin Grubu

Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu merhaba, Mersin'den gezi tutkunlarına.... Toros'lara geçen yıl aslanköy tırtar üzerinden çıkıp cocak vadisine kadar gittim.Cocak vadisine inmemiştim. Bu yıl 4 gezi planım var. 1-Tırtar üzerinden toroslara çıkış (2400 rakım) cocak vadisine iniş, 2-Atlılar üzerinden...
  5. ERDALCOLA

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Hakan bey, 202 ve 207 aynı kişi...
  6. ERDALCOLA

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Suzuki grand vitara 2,0 5 kapı AT 'ye BRC marka taktırdım.Şehiriçi 0,28 TL ,Şehirdışı 0,21 TL yakıyor.(lpg 1,74 TL).yakıt tankım 29 LT alıyor.Menzil hariç sıkıntım yok.
  7. ERDALCOLA

Otomatik Vites Vitara Hakkında ?..

Ynt: Otomatik Vites Vitara Hakkında ?.. ben rize de denedim 80 km ye kadar sorun olmuyor.(2h-4h) ama 4h'dan 4low alınırken stop edilmesi gerekiyor.
  8. ERDALCOLA

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar...........(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki G.Vitara-1999) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 -...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.