ErdemU kullanıcısının son içeriği

1. ErdemU

2010 Grandcheroke Arka Diferansiyel Uğultu Sesi

Merhaba, Aracınız için önerilen diferansiyel yağı 75w140 derecedir. Bu değerde yağ konulduğuna eminseniz katkı verim sağlamamış olabilir. Farklı değer ile değişim yapıldıysa kısa süre içerisinde önerilen değere geçiş yapmanız faydalı olacaktır. Katkı konusunda iddialı ürünlerden biri de Mopar...
  2. ErdemU

Fren Kilitleme Sorunu

Üstadım çok geçmiş olsun öncelikle Benim aklıma kaliperin içerisindeki pistondan olabileceği geldi. Frene basınca hidrolik basıncı ile bu piston balatayı iter veya tam tersi freni bırakınca geri gelir. Bu mekanizmada problem olabilir mi, kontrol edilmiş miydi?
  3. ErdemU

Grand Cherooke Kalkışta Tak Tak Sesi Ve Sonrasında Titreme

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Şaft sorunlu olabilir. Ön şaft nedeniyle aynı sorunu yaşamıştım ben de.
  4. ErdemU

Sol Arka Stop

Merhaba geçmiş olsun, Ben de geçen haftalarda Bostancı'da Farcı Altan'da tamir ettirmiştim. Memnun kaldım. İnternet sitesi : Farcı Altan | Far Temizliği - Far Tamiri - Led Beyni - Far Mercek Tamiri İyi günler,
  5. ErdemU

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

Üstadım çok teşekkür ederim önerileriniz için. İlk kez basınç sistemi kullanınca 4 lastik ile aynıdır diyerek normal seviyededir gibi düşünmüştüm.Tecrübesizlikten[emoji846] En kısa sürede deneyip sonuçları paylaşacağım. Syg,
  6. ErdemU

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

Merhaba, Forumunuza yeni üye oldum. Fikir sahibi olduğum konularda paylaşımda bulunmayı umut ediyorum:smiley: Öncesinde 2000 WJ 4.7 sahibiydim. 1 ay kadar önce 2006 WK sahibi oldum. Forumunuzu gezerken bu konuda benim de sorunum olan yazılarınıza rastladım. Ekranda sürekli "Spare Tire...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri