Erdinç Gümüş kullanıcısının son içeriği

1. Erdinç Gümüş

Şubat 2018 Karavanla Doğu Ekspresi Güzergâhı

Selamlar, Şubat ortası gibi Afyon'dan Kars'a kadar karavanla gitmeyi düşünüyoruz. Erciyes ve Palandöken'de kayak yapmak için birkaç gün konaklamak istiyoruz. Günde en fazla 400 km. yapmak niyetindeyiz. Karavanıyla herhangi bir noktada bize katılmak isteyen olur mu? Hangi rotayı izlememiz...
  2. Erdinç Gümüş

Mehmet Akif Ersoy Mesir Yeri Kamp Yapılabilir Mi?

Selamlar; Mekan olarak nereyi buldunuz?
  3. Erdinç Gümüş

Çekme Karavan Araç Uyumu

Merhabalar; Adria Aviva 400 PS'de karar kıldık.
  4. Erdinç Gümüş

Pino Karavan

Selamlar; HGS konusunda sorun yaşadınız mı? Daha sonra gelen bir bildirim oldu mu acaba?
  5. Erdinç Gümüş

4x4 Lastiği

Selam Dostlar; Suzuki Grand Vitara 1.6 2004 3 Kapı 4x4 için kar lastiği bakıyorum. İnternette 4x4 lastiği diye birşey var. Ben kırk yılın başı 4x4 moduna geçiyorum. Sizce gerek var mı ekstra para vermeye 4x4 lastiğine? Gerçi önümüzdeki kış çekme karavan ile uludağa çıksa mı diye de konuşuyoruz...
  6. Erdinç Gümüş

Çekme Karavan Araç Uyumu

Aynen çok faydalı. Umarım doğrudur da. Ekran görüntüsü ektedir.
  7. Erdinç Gümüş

Çekme Karavan Araç Uyumu

Selamlar; towcar.info isimli bir site buldum. Herkese tavsiye ederim. Burada aracınızı alacağınız karavanı seçiyorsunuz size detaylı bir değerlendirmesini veriyor.
  8. Erdinç Gümüş

Çekme Karavan Araç Uyumu

Merhaba GezenBilir Ailesi; Yıllardır gezenbilir'in takipçisi olarak ilk mesajım atmak bugüne kısmetmiş. Aracımdan çok memnunum açıkcası değiştirmek istemem. Suzuki Grand Vitara, 1.6 motor hacmi, otomatik vites, 3 kapılı, benzinli, 4x4, 2004 model bir aracım var. Çekme karavan almayı düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR

Geri