Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gelibolu´da Karavanpark
ağustos ayında gelibolu sardalya festivali var ..sanırım o zaman yetkili bir iki kişi ile konuşma fırsatım olacak....orda hali hazırda bir karavan kamp alanı varmış ve kullanıma kapalıymış yerinde görüp bakıcam ...bakalım inşallah faliyete geçmesine katkımız...
Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
bir arkadaş kordinat vermiş ben kordinat konusunda biraz bilgisizim marşa basar neresi olursa oraya giderim kusura bakmayın
Sayın Hüseyin Şahin yazdıklarınızı okuyabilmeleri için belediyeden moderatörlüğü yapılan sosyal paylaşım sitesi gelibolu halkı kullanıcı isimli sayfaya da yazmanızı öneririm....ilgilerini çekeceğini düşünüyorum bende yarın bahsettiğiniz lokantanın yemekleri çok...
sayın başkan Mustafa ÖZACAR bey aslında çok duyarlı biridir...encümen toplantısı beklenilmedende konu kendisine iletilebilir aslında...istanbulda olmama rağmen geliboluya ne zaman gitsem makamına yürüyerek gelen esnafı gezen ender insanlardandır......keşke orda...
Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
gökçetepe tabiat parkı mükemmel bir denize sahip hafta sonları günübirlik gelenlerden dolayı fazla kalabalık hafta içi çok sakin oluyor.marketi alışveriş ihtiyaçlarına yetecek şekilde ayarlanmış...kafeterya ve restaurant ı güzel....denizi taşlık ( deniz...