Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
Bu geziye kızımla birlikte bende gelmek istiyorum. Erhan AKYILDIZ, Elif AKYILDIZ Bu kadar profesyonel fotoğrafçını arasında bize yardım eden arkadaşlar olur inşallah.Şimdiden herkese gezimiz hayırlı olsun.
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)
Çok güzel bir gezi olmuş.Bize bu gezinin karelerini aktaran,gezide emeği geçen,halatları bağlayan ve yiyen bilirlere çok teşekürler.
Uzun bir zamandir gezenbilir gurubundan böyle çesur bir aktivite görememiştik.
Katılan ve emeği geçen herkesi kutlarım...
Ynt: Ford Ranger 4x4
Arkadaşım aramıza hoş geldin.Aracını fazla yükseltmeni tavsıye etmem. Bir çok sorunu yanında
getiriyor.Lastiklerini değiştir yeter bence arkadaşımın dediği gibi önden trsuyonları yükseltmen gerekir.
bana sorarsan makasları elletme...
Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım
Benı beklersenız bu gezi biraz zor olur gibi.Beni dönüş bayram sonrası fakat tarih bile belli değil.
sizlerle en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar ben yurt bir iş için yurt dışındayım benım size katılmam zor.
Sizlere bol eğlenceler
arkadaşım kusura bakma tatilde değilim fakat bir iş için yurt dışındayım.o yüzden çok sık siteye giremiyorum
sana seve seve yardımcı olmak isterim.
ranger'a şnorkel yok turkıyede ben nasıl yaptım o söyleyeyım.
araçın üzerinde alçıdan...
Ynt: Thessaloniki - Selanik Trophy (25-28 Ekim 2008)
Ben daha önce bulgaristan şümen yarışlarını seyretmek için gitmiştim organizasyon muhteşemdi
resimlerden gördüğüm kadarıyla selanıkte çok güzel olmuş burdan katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum biraz
geçte.
İnşallah bu sene iğneada...