Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vuruntu için şaft bağlantı istavruzlari degistirdim şuan düzeldi defransiyel kulakları sağ sol orta değişti şuan bişey yok teşekkür ederim ama usta virajlara girdigim de sorun devam ediyor vuruntu titreme gibi aks kafasi denmişti seste yapmaya başlamıştı değişti şuan ses yok ama bi...
Ve ustam bi sorum daha olacak aracı 70 ve üzeri hızlarda kullanırken sağa viraja girerken araç sanki tırtıklı yolda gidiyor gibi bi sarsıntı oluyo sola virajlarda böyle bi sorun yok aks kafasi dendi degistirdim kesilir gibi oldu ama yine başladı aynı sorun özellikle saga viraja girdiğimde...
Usta çalıştırdıktan sonra 15 sn filan gaza bastığımda geçiyor yalnız bu esnada egzozdan duman atıyor sonra kesiliyor ne tekleme nede duman bişey kalmıyor
Öncelikle bu işlerden pek anlamam olanı gördüğüm kadarıyla söylüyorum eğer vidyo atabilirsem bi vidyo atayım bak8niz diğer konu ise kızdırma bujilerinden olabilir
Aranızda yeniyim
Yeni aldığım 2006 model freelander td4 aracımin bi takım sorunları var
1. Sabahları ilk çalıştırdığımda sanki motor tekliyor sarsılıyor gibi calisiyor daha doğrusu sanki öksürüyor gibi beş dakika sonra hararet biraz yükselince geçiyor ve sonraki calistirmalarimda bu...
Ve vites değiştirirken yani r den d ye d den r ye aldiğimda alt arka taraftan kut diye bir ses geliyor alta eğilip baktığımda defransiyel olduğu yerde resmen oynuyor eksoz da aynı şekilde araçta titremede mevcut vitesteyken
Freelander 1 kullanicisiyim 2006 model td4 aracım sabahları ilk çalıştırmada sanki oksuruyormis gibi calisiyor sebebi nedir daha once boyle birsey basina gelen varmi birde 10 dakka sonra gayet normal calisiyor gidisinde gaz yemesinde hic bir sikinti yok
2006 model freelander 1 kullanicisiyim bu aralar sabahları motor sogukken ilk çalıştırmada motor kafa sallıyor resmen öksürüyor gibi bi on dakka böyle çalıştıktan sonra kesiliyor neden yapar acaba yağ ve filtre bakımları yeni yapıldı