ersaner kullanıcısının son içeriği

1. ersaner

Satılık Willys 2500 Nissan Motor

arkadaşlar 2011 yılına kadar muayenesi tam ,hidrolik direksyon,2500 dizel nissan 1994 model motor sis farları bulunan aracımı 8000 tl ye satıyorum.aracın arazi şanszımanında sorun var 350 tl kadar ve sol arka tekerde de küçük bir sorun var araç şu an atv kış masalı adlı dizide rol...
  2. ersaner

Satılık veya Takas BMW 520İ (Yönlendirme Linki Probleminden Kapatılmıştır)

Ynt: Satılık veya Takas BMW 520İ bulamıyorum ...
  3. ersaner

Willys ; Isuzu Dizel Motorlu Satılık

Ynt: Willys ; Isuzu Dizel Motorlu Satılık arkadaşlar araca nissan 2500 dizel motor taktırdım .fiyatı otomatik man değişti tabi 11000 ytl istiyorum şuan.teşekkürler.saygılar.
  4. ersaner

CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum crona çok teşekkürler yardımın için ve diğer arkadaşlarada teşekkür ederim..
  5. ersaner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar hoşbulduk.. :)
  6. ersaner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben ersan...
  7. ersaner

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum benim aracın motoru zaten dizel ve ruhsata işli arkadaşlar.
  8. ersaner

Willys ; Isuzu Dizel Motorlu Satılık

aracımın motoru yatak sardı masrafı 2500 ytl dir.tentesi var,resimleri sahibinden.com da görebilirsiniz, ben araca bu haliyle 4500 ytl istiyorum .teşekkürler
  9. ersaner

Acil Satılık CJ5

Ynt: Acil Satılık CJ5 slm arkadaşlar, bende 1963 cj3 kasa ruhsata işlenmiş ısuzu dizel motorlu willys var.hidrolik direksyon,fakat motor yatak sardı şu an motor indirilmiş durumda ve bu haliyle araca 4750 ytl istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurrmak istedim..teşekkürler,tel.0 533 4282508
  10. ersaner

arkadaşlar aracıma çıkma dizel motor arıyorum..lütfen yardımcı olun..teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri