ES/MER kullanıcısının son içeriği

1. ES/MER

Yazın Araba Ile İran Belki Azerbaycan

Kendi aracımla bu aylarda (Ağustos- Eylül 15) İran - Azerbaycan - Gürcistan yapmayı düşünüyorum. İki engelim var biri sıcak hava diğeri sağlık problemim aşarsam oralardayım.
  2. ES/MER

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Neden korkman yada korkmaman gerektiğini NORA'yı takip ederek öğrenebilirsin..!! * Nora * Video: https://www.youtube.com/watch?v=qBAFPsh8olU
  3. ES/MER

15 Günlük Doğu Karadeniz+iç-doğu Anadolu+batum Turu(dacia Stepway Ile)

Kalacak yer konusunda fazla tecrübem yok. Genellikle ucuz otel/motel, öğretmen evi ve araç içerisinde konakladım. Batıdaki sıcağa aldanıp sadece yazlıklarla gitmeyin derim. Çıldır'da gece yatarken üç kat giymek zorunda kalmıştım.!
  4. ES/MER

15 Günlük Doğu Karadeniz+iç-doğu Anadolu+batum Turu(dacia Stepway Ile)

Üç yıl önce kendi aracımla sizinkine benzer rota yapmıştım. Eskişehir-Kayseri-Sivas- Erzincan-Erzurum-Sarıkamış-Kars-Çıldır-Borjomi-Kutaisi-Poti-Batum-Rize Trabzon. Bu güzergah üzerinde Erzincan Gürleyik Şelale, -Erzurum Yakutiye medrese, Tabyalar, -Sarıkamış Katerina Köşkü, -Batum sahili...
  5. ES/MER

Kamp Arkadaşi Ariyorum :)

Önümüzdeki günlerde Göle, Ardahan, Şavşat yaylalarını kendi aracımla gezmeyi planlıyorum... Bu rotada seyehat düşünen arkadaşlarla tanışmak isterim. Genellikle ucuz otel, öğretmen evi , kamp çadırı yada araç içerisinde konaklıyorum. İkamet; Eskişehir. Araç; Hafif Ticari.
  6. ES/MER

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar... Ben Mehmet.Eskişehirde ikamet ediyorum. Doğada olmayı seviyorum.Açık havada ne iş olsa yaparım. Siteniz çok bilgilendirici, çok yararlandım.Sık sık yolum düştüğü için üyeliğe karar verdim.Emeği geçenlere teşekkürler. tüm katılımcılara...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Geri