Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 GV 2.0
oğuz bey ilginize teşekkür ederim direksiyon kutusu komple yani onların tabiri ile kütüklü imiş yani rot kollarıyla komple yanlış olmasın servo diyorlar sanırım ben burada söktürüp götüreyim demiştim fakat serkan beyi aradım oda buraya gelirsen iş daha garanti olur dedi
Ynt: 2004 GV 2.0
hakemdireksiyona telefon ettim direksiyon kutularının iki tip olduğunu ve biz kütüklü tipleri tamir ediyoruz dediler sizin bu konuda daha önceden teccübeniz varmı saygılarımla
merhaba 2004 gv aracımın direksiyon kutusunu iki oldu ayarlatıyorum fakat kısa bir süre sonra yine boşluk yapıyor direksiyon kutusu tamirini nereye ve kime yaptırabilirim birde maliyeti ne olabilir
Ynt: Direksiyondaki Boşluk
bostancı sanayi sitesinde 2 tane rot balans ustasına gittim ön takım da hiçbir problemin olmadığını söylediler son olarak suziki servisine gitmeyi düşünüyorum.
merhaba 2004 2.0 grand vitara aracımda bozuk yola girdiğimde direksiyonda boşluk oluşuyor geçen hafta ÇANAKKALEDEN bostancı sanayi sitesine gittim önce rot ayarı yaptırdım ön takımada baktırdım hiçbir sorun olmadığını söylediler isim vermek istemiyorum suzuki servisinede gittim direksiyon...
merhaba arkadaşlar 2004 grand vitara aracımda klimanın soğutma ile ilgili bir problemi yok fakat bazen klima ışığı sinyal
veriyor bu ne anlama geliyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi saygılarımla...
Ynt: 2004 Grandvıtara ya lastik
federal benim aldığım grand vitaranın üzerinde vardı sakın almayın diyorum lastik araç için herseyden önemli A/T serisi lastikler senin işini görür sanırım asfaltta da sorunsuz arazidede brigostone
Ynt: 2004 Grandvıtara ya lastik
bende 2004 5k. grand vitara var brigestone 235/60/R16 AT 694 hem doğa hemde asfalt ta kullanabileceğiniz lastik ben aldım çok memnun kaldım
Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu
bende de 2004 grand vitara var orjinal ebatları 235/60/16 dır benim yakıt tüketimim ise şehir dışı zamlardan sonra 200 tl yakıyor bendezavoli marka lpg kiti mevcut