Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Yiğit,
Biz senin Ercova’dan bildiğin ekiple 26-28 Ekim tarihine bir plan yapıyoruz. Eğer bir planın yoksa sen dahil buradaki tüm arkadaşlar davetlidir.
Yiğit ve tatlı ailesiyle kış kampından tanışıyoruz tanımayanlar için ekip ile ilgili şöyle bir bilgi vermekte fayda var. Biz 4- 5...
Arkadaşlar listeyi herkes bir öncekini güncelleyerek ilerlerse süper olur. Ben en güncel halini paylaşıyorum.
1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB
2- Gül BOSTAN Ankara Telsiz Çağrı kodum TA2UGB...
Biz de kalabalık bir grup olarak katılıyoruz. 4-5 çadır.. Özellikle küçük çocucuğunu getirmek isteyenler özensin diye 2 tane küçüğün yaşlarını da yazdım:)
1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB
2- Gül BOSTAN Ankara...
Cumartesi öğlen güneşli bir havada başladık kampa. Sonradan akşam üzeri hafif yağmur ve dolu yağdı. Gece çok hafif çileyen yağmurda keyifli ateş başı sohbeti oldu.
Sabah kalktığımızda ise heryer gördüğünüz gibiydi. Çok tatlı bir kar yağışı ve manzarasıyla uyandık:))
Geleneksel kış kampını da...
Arkadaşlar beni de whatsapp grubuna eklerseniz çok sevinirim. Botu yada tekeri çamurlu hiç farketmez:smiley:) Bu arada resimdeki gibi melemen konusunda çok iddialıyım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba,
Göksu Tabiat parkının orada görüştüğümüz kadarıyla ve geçtiğimiz yıllardan bildiğimiz kadarıyla yollar açık ve normal araçla ulaşılabilir şekilde. Bizim de 1 araç normal bir araç.
Aynı zamanda genel olarak herkesin rahat ulaşabileceği yerde kamp atıyoruz.
Görüşmek üzere..
Sent from my...