faaaaa kullanıcısının son içeriği

1. faaaaa

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. faaaaa

Neden Organİzasyon Yok !?

Atilla Abi, 26-28 Ekim’deki kamp planımıza sizi de bekliyoruz:smiley:) Bu arada yeri kararlaştırmadık. Ama Yedigölleri ciddi düşünüyoruz
  3. faaaaa

Neden Organİzasyon Yok !?

Selam Yiğit, Biz senin Ercova’dan bildiğin ekiple 26-28 Ekim tarihine bir plan yapıyoruz. Eğer bir planın yoksa sen dahil buradaki tüm arkadaşlar davetlidir. Yiğit ve tatlı ailesiyle kış kampından tanışıyoruz tanımayanlar için ekip ile ilgili şöyle bir bilgi vermekte fayda var. Biz 4- 5...
  4. faaaaa

Çocuklarım Için Kamp Tavsiyesi

Eğer yakın olsun derseniz Ağva’yı öneririm. Onun haricinde Acelle Yaylası (Akyazı) yada Ercova’yı öneririm.
  5. faaaaa

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

6. faaaaa

7. faaaaa

Yine süper bir kamp oldu.. 20180404/381689219b39eda8573203255128a254.jpg[/IMG] Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. faaaaa

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Arkadaşlar listeyi herkes bir öncekini güncelleyerek ilerlerse süper olur. Ben en güncel halini paylaşıyorum. 1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB 2- Gül BOSTAN Ankara Telsiz Çağrı kodum TA2UGB...
  9. faaaaa

Biz de kalabalık bir grup olarak katılıyoruz. 4-5 çadır.. Özellikle küçük çocucuğunu getirmek isteyenler özensin diye 2 tane küçüğün yaşlarını da yazdım:) 1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB 2- Gül BOSTAN Ankara...
  10. faaaaa

Takipteyiz. Peki tarih? Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. faaaaa

Ben de merak ediyorum herhangi bir kimse iptal diye birsey soyledi mi? Herkes kis kampini bekliyor çünkü.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. faaaaa

Cumartesi öğlen güneşli bir havada başladık kampa. Sonradan akşam üzeri hafif yağmur ve dolu yağdı. Gece çok hafif çileyen yağmurda keyifli ateş başı sohbeti oldu. Sabah kalktığımızda ise heryer gördüğünüz gibiydi. Çok tatlı bir kar yağışı ve manzarasıyla uyandık:)) Geleneksel kış kampını da...
  13. faaaaa

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Arkadaşlar beni de whatsapp grubuna eklerseniz çok sevinirim. Botu yada tekeri çamurlu hiç farketmez:smiley:) Bu arada resimdeki gibi melemen konusunda çok iddialıyım Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. faaaaa

15. faaaaa

Merhaba, Göksu Tabiat parkının orada görüştüğümüz kadarıyla ve geçtiğimiz yıllardan bildiğimiz kadarıyla yollar açık ve normal araçla ulaşılabilir şekilde. Bizim de 1 araç normal bir araç. Aynı zamanda genel olarak herkesin rahat ulaşabileceği yerde kamp atıyoruz. Görüşmek üzere.. Sent from my...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri