faaty kullanıcısının son içeriği

1. faaty

Satılık 110 Defender

Discover S1 3.9V8İ ES paket takas düşünür müsünüz otomatik vites
  2. faaty

1988 V184 Puma Land Rover Defender 110

discovery 3.5 V8i ES donanım 96 model takas düşünür müsünüz
  3. faaty

Sıfırdan Toplandı -defender 110luk 2.5d Orjinal İngiliz

motor nedir ruhsatta ne olarak geciyor fiyat nedir
  4. faaty

İlk Defender' Im

öncelikle hayırlı uğurlu olsun bol çamurlu günler diliyorum. Freni değişince nasıl olduğu konusunda bilgi verirmisiniz benim frenlerimde cok sert ama ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu
  5. faaty

Hepberaber Yeni Bi Defender Toplayalim

suan fotoğrafları yükleyemiyorum ancak en kısa zamanda yükleyeceğim trabzonda yaptırdım boyayı
  6. faaty

ilk ve boyadan sonraki hali
  7. faaty

Evet değerli dostlar; yaklaşık olarak 8 ay kadar önce aldığım 300 tdi DEFENDER imin bugün itibariyle ( çok şükür RAB BİME ) kaporta-boya işleri bitti. şimdi kaportacıya cektik, kapı kolları fitilleri vs. toplanıyor. kısmetse hafta sonu oda bitecek. yürür aksamda 2 inch britpart pro-sport...
  8. faaty

Defender Im Için Koltuk Yardımı

resim paylaşır mısınız fiyatı durumu nedir
  9. faaty

bu koltuklardan nerde bulabilirim acaba dostlar...
  10. faaty

Öncelikle merhaba DEFENDER sevenler kısmetse defenderim şuan boyada ve boyadan cıkınca iç taban döşemesi&yalıtımı yapılacak ve koltukları değişecek tavsiye edeceğini koltuk var mi? ben discovery 2 nin koltuklarını düşünüyorum anck ondan da henüz bulamadım. bu konuda yardimlarınızı ve...
  11. faaty

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

bunu nasıl montaj yapacağız, her elektirkci yapabilir mi yada döşemeci
  12. faaty

Defender Ön Panjur

astar boyalı malum sitede ilan no 274961398
  13. faaty

Defender Ön Panjur

Değerli akadaşlar kendi aracıma almış olduğum SVX model ön panjuru proje değişikliğinden dolayı takmadım. ürün sıfır olarak jelatiniyle beraber nasıl almışsam o şekilde duruyor. isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim.
  14. faaty

Lastik Konusunda Yardım

öneriniz teşekkür ederim jant lastik işini hallettim/ 285/75/16 mt aldım BF goodrich şimdi iç döşeme ve koltuk kaldı discovery II koltuk lardan arıyorum
  15. faaty

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

benim önceliğim konfor. kafa estimi DEF e atlayıp dağ tepe gezeceğim camur-kar demeden ama ailemlede sağa sola gideceğim. suan 2. aracım konumunda ama yapım aşamasında olduğundan. ilerde evin tek aracı olacak nasıpse. hem konfor iyi olsun hem de aracı fazla sarmasın istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri