Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bol çamurlu günler diliyorum.
Freni değişince nasıl olduğu konusunda bilgi verirmisiniz benim frenlerimde cok sert ama ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu
Evet değerli dostlar;
yaklaşık olarak 8 ay kadar önce aldığım 300 tdi DEFENDER imin bugün itibariyle ( çok şükür RAB BİME ) kaporta-boya işleri bitti. şimdi kaportacıya cektik, kapı kolları fitilleri vs. toplanıyor. kısmetse hafta sonu oda bitecek. yürür aksamda 2 inch britpart pro-sport...
Öncelikle merhaba DEFENDER sevenler
kısmetse defenderim şuan boyada ve boyadan cıkınca iç taban döşemesi&yalıtımı yapılacak ve koltukları değişecek
tavsiye edeceğini koltuk var mi?
ben discovery 2 nin koltuklarını düşünüyorum anck ondan da henüz bulamadım.
bu konuda yardimlarınızı ve...
Değerli akadaşlar
kendi aracıma almış olduğum SVX model ön panjuru proje değişikliğinden dolayı takmadım. ürün sıfır olarak jelatiniyle beraber nasıl almışsam o şekilde duruyor. isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim.
öneriniz teşekkür ederim
jant lastik işini hallettim/ 285/75/16 mt aldım BF goodrich
şimdi iç döşeme ve koltuk kaldı
discovery II koltuk lardan arıyorum
benim önceliğim konfor. kafa estimi DEF e atlayıp dağ tepe gezeceğim camur-kar demeden ama ailemlede sağa sola gideceğim. suan 2. aracım konumunda ama yapım aşamasında olduğundan. ilerde evin tek aracı olacak nasıpse. hem konfor iyi olsun hem de aracı fazla sarmasın istiyorum.