fahri07 kullanıcısının son içeriği

1. fahri07

Land-Jeep tercihi

Ynt: Land-Jeep tercihi Öncelikle selamlar, Bahsi geçen 2 marka ve sizin ayırdığınız bütçe ve yaşadığınız yerdeki servis ve usta sıkıntısı zamanınızın az oluşu sizi bu iki markadan uzaklaştırsın,Bu bütçeyle bahsi geçen 2 markanın modelli ve az km yapmış veya halk tabiriyle 'az yorulmuş'...
  2. fahri07

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bendeki 2.7tdi de 50 krş yakıyor şuan :S
  3. fahri07

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bende şnorkel düşünüyorum ama bendeki tr2 nin alt döşemeleri açık renkte ve kirlenmeye çok meyilli onun için zorda kalmadıkça suyla işim olmaz sanırım :)) Bu arada terrano 2 için ön komple koruma demiri (BULLBAR) temin edebileceğimiz bi yer varmıdır...
  4. fahri07

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Çok saolun inceledim şimdi ama benimki 2000 model olduğu için ön far ve sinyaller farklı keşke eski kasa olsaydıda bizde böyle bir yol izleyebilseydik :( :)
  5. fahri07

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar , Antalyada yaşıyorum 1 hafta önce 2000 model nissan terrano 2 araç aldık aracın farlarının ikiside çatlak ve sinyallerde bayağı eski,bunları deiştirmeyi düşünüyorum ama parçaların sıfır fiyatları oldukça uçuk geldi,Antalya içi veya dışı bu...
  6. fahri07

96 Frontera Sport A

7. fahri07

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Mrblar..Bence hem görsel hemde işlevsel olarak 'alpine in dash' çok iyi bir karar olmuş uzun yollarda ve molalarda film,klip izleme, ayrıcalıklarınada sahip olabilirsiniz,Yanlış bilmiyorsam cihaza geri görüş kamera bağlantısıda yapılabiliyor olması...
  8. fahri07

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Öncelikle mrblar. Ziftli bölgeyi mazotlu bir bezle kolayca temizleyebilirsiniz,,Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR