fanatik59 kullanıcısının son içeriği

1. fanatik59

Wince Işletim Sistemi Için İgo Nextgen

Teşekkürler
  2. fanatik59

Wince Işletim Sistemi Için İgo Nextgen

Merhaba, linkleri yenileme şansınız var mı?
  3. fanatik59

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Katılıyorum..
  4. fanatik59

Grand Vitara Ön Diferansiyel Vakum Pompası

Kendi pompanın sorunu ne? Tamir imkanı olan bir parçadır. Benim 2004 gr. vitara 4x4 ışığı flash yapıyordu, 4x4 ü bazan çalışmıyordu. Bana serviste pompa değişecek dediler. ’02 XL-7 4x4: Blinking 4WD light? Air leak at front diff actuator pump: FIXED! - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site 4WD...
  5. fanatik59

2004 Grand Vitara 2.0 Otomatik, Bakım/tamir Masrafı Normal Mi?

İyi akşamlar, 2004 Grand Vitara 2.0 otomatik aracım için özel serviste yaptırdığım bakım/tamir masrafı sizce normal mi? -Trgger zincir seti: orjinal suzuki - 900 -Radyatör - 350 -Gergi bilyası - komple - 420 -kayış bilyası...
  6. fanatik59

2004 Otomatik 2.0 Grand Vitara Lpg De Düşük Yakıt Tüketimi

Ynt: 2004 Otomatik 2.0 Grand Vitara Lpg De Düşük Yakıt Tüketimi Sayın veteriner cevabınıza teşekkür ederim. Bu ihtimalleri açıkcası ben de düşündüm ama bu kadar fark oluşabileceği konusunda süpheye düştüm.
  7. fanatik59

2004 Otomatik 2.0 Grand Vitara Lpg De Düşük Yakıt Tüketimi

İyi akşamlar, 2004 otomatik 2.0 Gr. Vitara sahibiyim. Araç şu anda 76.000km.de, 6 yıldır, 40.000 km dir Atiker LPG li olarak kullanıyorum. 38.000 km. boyunca lpg de ş.içi 12-13 lt, ş.dışı 9-9.5 lt/100 km yakıyordu ve bu hep böyleydi. Son 2000 km.dir hiç bir değişiklik yapılmamasına...
  8. fanatik59

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın hizmeti GeoData

Ynt: Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın hizmeti GeoData takip
  9. fanatik59

hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz

Ynt: hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz 2009 dan beri 2004 2.0 otomatik G.Vitara kullanıyorum. Alır almaz atiker lpg taktırdım, lpg li olarak 25.000 km yaptım. Ş.içi 13 lt, şehir dışı 9.5 lt/100 km ortalama lpg yakıyor. Bu dönemde periodik bakımlar ve sol arka aks bilyası değişimi dışında ne...
  10. fanatik59

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Daha önce de yazdım, 2004 2.0 otomatik Gr.Vitara da 3 yıldır atiker kullanıyorum, filtre değişimi dışında bir ihtiyacı olmadı.Motor arıza ışığı problemi yaşamadım, toplam 25.000 km. yaptım. Yakıtından çok memnunum, ş.içi 12-13 lt...
  11. fanatik59

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Çıksın da görelim bakalım, ne değişecek.
  12. fanatik59

araç kiralama puf noktaları

Ynt: araç kiralama puf noktaları Ben, elimdeki navigasyona ilgili ülke haritasını yüklemiştim.Çok da yararlı olmuştu. Bebek koltuğu için götürme imkanı olursa kiralamaya gerek kalmayabilir. 2. sürücü için bilemiyorum ama İsveç'te bir haftalık kullanım esnasında ne sürücü belgesi ne de kaçıncı...
  13. fanatik59

Yurt Dışından Bisiklet Getirmek

Ynt: Yurt Dışından Bisiklet Getirmek Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  14. fanatik59

Yurt Dışından Bisiklet Getirmek

İsveç'te öğrenim gören oğlum orada kullandığı bisikleti demonte ederek Türkiye'ye getirmek istiyor. Bisikleti isveç'te almıştı ancak faturası yok. Yanında getirirken gümrüğe takılır mı ya da uçakta inip binerken başka bir problem yaşar mı?.. Daha önce getirmiş ya da bilgisi olan arkadaşlar...
  15. fanatik59

Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır

Ynt: Husky Fighter Kırmızı 3+1 Kisilik Cadır takip etmekte fayda var..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

SON KONULAR

Geri