selamlar italya-fransa rotasında yapmayı planladıgım gezi için araç kiralamak istiyorum.yaptıgın araştırmalarda araç kira bedeli makul bır fıyat olurken,gerekli olacagına inandıgım navıgasyon ıcın ve kardesım ile beraber arac kullanacagım ıçın ikinci surucu içinde ekstra para isteniyor.bu ikisi için bir haftalık araç bedeline yakın eksta bedel isityorlar.ayrıca 8 yaşında oğlum için bebek koltuguda gerekli olması halınde oda ekstra bır masraf olarak karsıma cıkıyor.daha once kıralayan arkadaslar yorumlarınız beklıyorum.artık cogu arac zaten orjınal navıgasyon var zaten ki avrupada daha gelişmiştir.turkıyede tamamen alsak fiyat zaten belli.kendi aracımdakı navıgasyon cıhazına avrupa yukleyıp gıtme bır alternatıf alabılırmı.ayrıca sahsı fıkrım bu arac kıralama ve ehlıyet konuları ile ilgili ana bır baslık altında bilgi sahibi olan arkadaslar tarafında ana bir konu açılarak tum ipuçları ve kurallar gıbı konularda bir yazı oluşturulabilirse bizim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı olur diye dusunuyorum.selamlar
sait nuhoğlu
sait nuhoğlu