farabicogal kullanıcısının son içeriği

1. farabicogal

Lada NİVA için özel yapım Demir port bagaj...

bagaj satılmıştır.
  2. farabicogal

6-7-8 Ağustos 7. Bolu Doğa Sporları Festivali Programı Ve Katılımcı Listesi

Ynt: 6-7-8 Ağustos 7. Bolu Doğa Sporları Festivali Programı Ve Katılımcı Listesi 2012 yılında bu etkinliğe ailecek katılmış ve çok güzel zaman geçirmişdik. uzun zamandır bekliyorduk bu etkinliği. İnşallah bir aksilik çıkmazsa yine katılmak istiyoruz.
  3. farabicogal

Lada NİVA için özel yapım Demir port bagaj...

Aracımı sattığım için boşa çıkan lada Nivalar için yapılmış çok sağlam ve kullanışlı port bagaj.istetme sabitleyabilmek için yeri mevcut..Fiyatı olarak 350 TL düşünüyorum.iletişim numaram 0 532 4873733...Ankara
  4. farabicogal

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] bende Ankaradan katılmak istiyorum ama kış şartlarına uygun kamp yapacak fazla bir ekipmanım yok...kaplıca veya otel'de kalmak istiyenler için bir liste oluştursak ona göre uygun bir yerden rezervasyon yaptırsak...ilk...
  5. farabicogal

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] güzel etkinlik...takip..
  6. farabicogal

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı benim ölçümlerime göre şehir içi 13 lt civarında yakıyor.beklentilerimin altında bir değer.
  7. farabicogal

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı bende sizin gibi düşündü, kıyamadım kestirip biçtirmeye 32 lt tank koydurdum.Bagaj kullanımını kısıtladı biraz ama açık port bagaj aldım.onunla idare edeceğiz artık. LPG kit olarakda Tomasetto marka taktırdım.çok memnunum lpg taktıracak olanlara tavsiye...
  8. farabicogal

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı Sayın NİVA69 ilginize teşekkür ederim. Verdiğiniz linkdeki resimlerde bagajı kesmişler.bu şekildemi yaptırmak gerekir.yoksa bu kadar tadilat yapmadanda takılırmı.Bu konuyu lpg montaj yapan yerlerle bir görüşeyim...
  9. farabicogal

Niva'ya LPG tankı

2010 model aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum.Öncelikle iyi montajın önemli olduğunu biliyorum ama Bu araçlar için uyumlu veya uyumsuz diyebileceğimiz markalar varmı? Birde Lpg tankının satılık ilanını gördüğüm bir kaç araçda alt tarafa gizlenmiş olduğunu ve bagajda yer kaplamadığını...
  10. farabicogal

iki adet 2010 model niva da farklılıklar

Ynt: iki adet 2010 model niva da farklılıklar araçlar şantiye aracı şimdilik bir tanesi satılık onuda kaçırmak istemiyorum.fiyat piyasanın çok çok altında olduğunu düşünüyorum.hazır satış için daha önceden konuşmuştuk.taşıt tanımayı söktürdüler ve merkezden satış için vekalet istediler.Daha...
  11. farabicogal

Ynt: iki adet 2010 model niva da farklılıklar Sayın NİVA69 yanıtınız için teşekkür ederim.Ben sadece gösterge farklı diye düşünüyordum. Peki iki araç arasında 1500 lira fiyat farkı var bu farkı vermeye değermi bu M kasa nivaların + ları
  12. farabicogal

merhabalar: ben ankarada devlet memuruyum.aranıza yani niva ailesine katılmak üzereyim Şantiyede kullanılmış 2010 model niva için pazarlık ettim almak üzereyim.araç 2010 model 63000 km'de Şirkette bunlardan 4 adet var benim alacağım aracın göstergeleri manuel, Diğer araçların km saat göstergesi...
  13. farabicogal

Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011)

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) takip
  14. farabicogal

Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li)

Ynt: Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li) takip
  15. farabicogal

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Katılımcı Adı Kişi Sayısı İli Gezenbilir niki 1- Serkan 2 kişi Düzce Düzce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri