faramir kullanıcısının son içeriği

1. faramir

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selamlar, Bende Ozan Bey'den Midland 248 telsiz aldım ve montajını bugün yaptırdım. Testlerini ve ayarlarını yaptırdıktan sonra yol boyunca 'kanal 21'i dinleyerek evime döndüm :). Açıkcası kendi aracıma...
  2. faramir

Jeep Liberty 2.4 nasıl bir araç?

Merhabalar, 3 senedir Mitsubishi Pajero Pinin kullanıyordum. Gün itibari ile satışını gerçekleştirdim. Şuanda Jeep Liberty 2.4 almayı düşünüyorum. Açıkcası aracın motorunun 2.400 cc ve 150 beygir olması beni performans ve çekiş açısından düşündürüyor. Bu büyük bir handikap mıdır? Av amaçlı...
  3. faramir

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Selamlarr, +1 ;D 1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul 2) Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul (SAMOFF) 3) Hakan Gürel Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 4) Barış Sezgin (jeeper) 1995 pajero - SAKARYA 5)...
  4. faramir

Mitsubishi Pajero Pinin İcin Vinç Tavsiyesi?

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin İcin Vinç Tavsiyesi? Tekrar selamlar, http://www.winchdepot.com/ sitesinde secenekler mevcut. Warn vincleri dediginiz gibi yari fiyata bulmak mumkun, fakat getirirken agirliklari buyuk problem cikarir gibi gozukuyor. Warn 8000 Self-Recovery Winch 40-45 kg gibi...
  5. faramir

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin İcin Vinç Tavsiyesi? Araci Kumburgaz' da gorebiliyor olmaniz mumkundur. Ben egitimim nedeniyle suanda NewYork' tayim ama babam Besiktas- Kumburgaz arasi mekik dokuyor. 1 ay sonra dondugumde vinc uygulamasini yaptirmayi dusunuyorum. Cok agir OffRoad kosullarinda...
  6. faramir

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin İcin Vinç Tavsiyesi? Tekrar selamlar, Arabanin bos agirligi 1410 kg. Roof - Rack vs.. ile 1500 diyebiliriz. Kaclik modelini almami onerirsiniz? Unuttugum bir husus daha var, vinc montaji icin onerebileceginiz bir yer var mi? Istanbul - Besiktas' ta ikamet...
  7. faramir

Merhabalar, 2001 model, uzun sase, Mitsubishi Pajero Pinin sahibiyim. Imkanim dahilinde Off-road' a hazirliyorum. Get Takozu, Roof-Rack, Sis farlari, Telsiz vs. derken sira geldi vince... Bu konuda pek bilgim olmadigi icin yardiminiza ihtiyacim var. Onerdiginiz marka veya model var midir...
  8. faramir

Mitsubishi Montera Off-Road Ruhuna Uygun Mudur?

Ynt: Mitsubishi Montera Off-Road Ruhuna Uygun Mudur? Merhabalar, Sayın Kerim Bey' in bahsettiği gibi Montero Pajero' nun Amerikan piyasasındaki ismidir. Bunun nedeni ise "Pajero" kelimesinin İspanyolcada oldukça argo bir anlama gelmesi... Bu yüzden ABD ve Latin Amerika ülkelerinde bu isimle...
  9. faramir

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Araniza NewYork' tan katiliyorum. Burada Mitsubishi Montero Sport, Turkiye Istanbul' da ise babama emanet ettigim, kucuk kardesi Mitsubishi Pajero Pinin sahibiyim. Off-Road tutkum babamin kucukken kapinin onune camurlar icerisinde getirdigi CJ5' inden...
  10. faramir

Pajeronun Küçük Kardeşi : PİNİN

Ynt: Pajeronun Küçük Kardeşi : PİNİN Merhabalar, Oncelikle araniza yeni katildim, herkese selamlar ederim. gezenbilir.com' u uzun suredir okuyucu olarak takip etmekteydim, fakat konu basligini gorunce "uye olup birseyler yazmaliyim." dedim. Araniza New York' tan katiliyorum. Burada Mitsubishi...
  11. faramir

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar; "Ben Geldim!" Araniza NewYork' tan katiliyorum. Siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum, uye olup araniza katilmak bugune kismetmis. Off-Road ve fotografcilik ile ilgileniyorum. NY' ta Mitsubishi Montero, Istanbul' da ise minik kardesi Pinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri