fastgame kullanıcısının son içeriği

1. fastgame

Toyota Hilux 2012 3.0 Elegant..lütfen Yardım..

Merhaba Arkadaşlar; Toyota hilux 3.0 elegant sahibiyim.2012 model,170.000 km,4x4,otomatik Yaklaşık 20 gün önce araç çalışırken motordan bir ses geldiğini farkettim.Aracın gidişinde çekişinde bir promlem yoktu,ama ses rölantide veya yürürken devamlı geliyordu. Aracı Bursa'da Toyota Akkoyunlu...
  2. fastgame

Land Cruiser Prado Kontak Sorunu

Merhaba; Aracım 2007 model L.C Prado 3.0... Kontak anahtarını çeviriyorum sanki boşa dönüyor ,araç çalışmıyor ve gösterge ışıkları yanmıyor.Sanki anahtar içerde birşeyi kavrayamıyor.Boşa dönüyor anahtar.Aracı mecburen köyde bıraktım.Yarın pazar servis kapalı... Bir çözüm önerisi olan...
  3. fastgame

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA o jcb ci benim arkadaş..görünce gelir hal hatır sorar herzaman...ama sen küreklemeye o kadar vermiştin ki kendini,adamın selamını görmedin... Muzo sana bir tane lj70 alalım..sen onunla oynada görelim seni... Konuyu takip eden arkadaşlar...Yalovada sugören...
  4. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Bak Erhan; bozmayayım diyorum ama illa kaşınıyorsun be kardeşim... Daha önceki sayfalarda pradoyu nasıl kullandığını belgeli açıkladım..hala araca çamur atıyorsun... Şimdide kürek kullanışını belgeliyorum... Yorumu gezenbilir üyelerine bırakıyorum... Bu...
  5. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Birol Yalova'da kar var... biz Erhan'la bugün gittik...Burası sugörenin girişi sadece...düşün daha yukarıları nasıldır...harika kar vardır oralarda..
  6. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Evet şimdi daha önce söz verdiğim,Erhan'nın pradoyu taşa oturmasının belgelerini yayınlıyorum.. ;D
  7. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA foto olmadığı için, videodan yaptım fotoları....
  8. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Prado taşa oturunca ismail abi,aradan geriye çekmek gerekti.. ama yoluda prado kapatmıştı..başka geçişte yoktu..ismail abinin aracı zor bir yerden manevra yaparak dolaştı...
  9. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA İsmail abi; 1. foto benim eski 4.0 prado ile geçen sene..sugörenin üstü..oralar acaip güzel oluyor karda...İnşallah bir dahaki etkinlikte o tarafa gidelim diyorum ben.. 2. foto bu sene...yine sugören tarafı..araç bizim Erhan'nın her daim batan ve benim...
  10. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Evet yeni argümanlar geliştirmek gerekiyor offroad ı zenginleştirmek adına.. :P Ama gerçekten orda batma yok, kullanan arkadaşın acemiliği sayesinde aracı taşın üstüne oturtma olayı var sadece.. ;D Zaten kısa sürede belgeleriyle olayı aydınlatacam...
  11. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA bu aracı bir yerden tanır gibiyim erhan.... fotoları vermiyorsun bari buraya yükle....
  12. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Bir kere benim toyota batmadı..oturdu sadece.... Ayrıca o anda toyotayı kullanan kimdi acaba.... Bak Erhan! kardeşim...Normal geçip gidecek aracı taşın üstüne kaydırdığın belgeleriyle mevcut... Hem pilotaj hatası yapıyorsun,hemde gelmiş burda batmış...
  13. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA lastikleri yıkadık...
  14. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Bu arada bizi misafir edip,kendi elleriyle pişirdiği( 28 adet ) yumurtaları ikram eden saygıdeğer İbrahim abimizide sonsuz teşekkürler..
  15. fastgame

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA Bu fotonun devamında ordan yukarı çıkıyor İsmail abi..ama devamında makine tekledi çekemedim... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri