fatih.koz kullanıcısının son içeriği

1. fatih.koz

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Bora Fatih KOZ , "Bora"yı genelde "B." olarak kısaltır kullanırım ... 78 İstanbul doğumlu bir Karadenizliyim , Antalya'da özel bir havayolu firmasında Uçuş Harekat Uzmanı / Flight Dispatcher olarak çalışıyorum . İçimdeki özgürlük aşkına bağlı olan...
  2. fatih.koz

Yardım a İhtiyacım Var Arkadaslar 5,2 / 4,0

Ynt: Yardım a İhtiyacım Var Arkadaslar 5,2 / 4,0 İlginize teşekkürler, mesajınızı bekleyeceğim ... Uzun süredir forumu takip ediyorum ancak mesaj yazma ihtiyacı hissettiğim gün üye oldum , bu nedenle özel mesaj yazamam (ancak sanırım cevaplayabiliyorum) . Olur da cevap yazamazsam kusuruma...
  3. fatih.koz

Yardım a İhtiyacım Var Arkadaslar 5,2 / 4,0

Ynt: Yardım a İhtiyacım Var Arkadaslar 5,2 / 4,0 Merhabalar, Aynı araca bende bakmayı düşünüyordum , sizin mesajınız ilaç gibi geldi okuyunca , sayenizde Antalya'dan kalkıp Akşehir'e gitmeme gerek kalmadı aracı görmek için ... Tespit edebildiğiniz ya da gördüğünüz sorunları paylaşabilir...
  4. fatih.koz

SATLIK grand cherokee çeki demiri arıyorum

Ynt: SATLIK grand cherokee çeki demiri arıyorum Abdullah bey selamlar, Çeki demiri halen elinizde mi , eğer öyle ise resmi mevcut mu ? Şimdiden teşekkürler .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri