Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 Gdi Gaz Kelebeği ?..
mrblar dedemde war pajero pının gaz kelebegı sorunu derken ne acaba eger araba cekısten dusuyorsa temızlenmesı lazım onun dısında 35 gunu felan bulmaz yurt dısından parca getırcek olursanız kocaeli ızmıt de yeni gölcük bursa yolu uzerınde servıs...
Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!
hocam eywallah zaten lımıtı yukselttım haftada 1 kere kullanıcam ben motoru ayrıca dedıgın gıbı kas v.s hepsını hallederım epey arkadasım war motor kullanan hepsıde actıon seven ınsallar yardımları dokunucak bana bılıgınız ıcın saolun Dost acı söyler haklısınız...
Ynt: Ramzey QM 200 GY İnceleme
murat bey cok tesekkur ederım limiti yukselltım 2000 tl sanırım bulunur ramzey ? yardımlarınız ıcın tesekkur ederım en kısa surede halletcem bu işi sevgı ıle kalın.....
tolga hocam verdiginiz bılgı ıcın cok tesekkur ederım benım cok cok ısıme yarıcagı kesın tam aradıgım özellıkler var bu motorda bilgi icin tesekkurler (BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR)
cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın pekı ne yapayım sımdık 2 arada 1 derede kaldım ramzey xgj150 dedıklerım iş yapmazmı ayrıca son olarak almam gereken motor hangısı olmalı 2 motor söyleyebılırmısın bana ? onlara yogunlasırım tekrar tesekkur ederım
tsk ederım bılgı ıcın fakat sımdık söle bı durum da war ramzey xgj150 gy 3a kafama yatıyor yanı dedıgınız motora bakdım ben ne bılm bıraz korktum acıkcasıı ama arastırcam bıraz daha lımıtımı zorlayamıyorum malesef tecrubemde hıc olmadıgı ıcın en azından motor...
kocaeli de ıkamet eden arkadasım ısmını sımdık unuttum k.bakma bende ızmıtlıyım crosss yapmak ıstıyorumm ama hıc tecrubem yok ayrıca söle 1.0000 lıra gıbı fıyatla 2.el ramzey bulabılırmıyım bılmıyorumm ayrıca ben öle extreme cross dusunmuyorum dag bayır...
ARKADASLAR BEN HIC MOTOR KULLANMADIM DESEM YERIDIR BANA 1000 TL YE KADAR CROOSS ONEREBILIRMISIN BENIM AMACIM SADECE YAYLAYA CIKIP PATIKA VE CAMURDA GEZMEK ÖLE EXTREM FELAN LAZIM DEIL ACIL YARDIM BEKLIYORUM SAYGILARRR