fatmaaykan kullanıcısının son içeriği

1. F

Yıldırım Fotoğrafları

Ynt: Yıldırım Fotoğrafları Evet bu güzel fotoğrafların nerede çekildiğini öğrenmek güzel olurdu. Emeğinize sağlık güzel olmuş.
  2. F

En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz?

Ynt: En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz? En son bu sabah hayal kurdum. ;) Hayal kurmak için bir şeyler olmasına gerek yok, kendiliğinden geliveriyorlar çoğu zaman. :) Bazen çok saçma ve komik olanları da oluyor. Bu saçmaların en beklemediğiniz anda gerçek olması hayatı eğlenceli yapıyor. :D
  3. F

Nasıl Park Edilir?

Ynt: Nasıl Park Edilir? çocuk süper. Ama videosu daha çok ilgisini çekiyor.
  4. F

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? apocalyptıca- fuel
  5. F

Haydarpaşa Eğlence Merkezi Olacak

Ynt: Haydarpaşa Eğlence Merkezi Olacak Dört bir yanı kazık gibi gökdelenlerle çevrili olan Haydarpaşa mı , yoksa göz boyar gibi cumbamsı ayrıntılarla süslenen gökdelenler mi? Hangisini daha az sevdim karar veremedim.
  6. F

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Yeni sezonda Devlet Tiyatrolarının güzel oyunları var. Diğer tiyatrolara göre bilet fiyatları da uygun.
  7. F

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? En son Oyun Atölyesi'nin Testosteron adlı oyununa gittim. Esprili bir anlatımı var. Tavsiye ederim.
  8. F

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık. Yenilerini de paylaşmanız dileğimiz.
  9. F

Nasıl Bir Kediniz Olmalı ?

Ynt: Nasıl Bir Kediniz Olmalı ? Günahını alıyorsunuz bence . Bakın garibim kuzu kuzu yatıyor. Bence kimsenin peşinden koşacak hali yok.
  10. F

Haberleri Nereden Takip Ediyoruz?

Ynt: Haberleri Nereden Takip Ediyoruz? ana haber bültenlerinin suyu çıktı gerçekten. Magazin haberleri gündem oluşturuyor.
  11. F

Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun

Ynt: Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun Fevzi Usta ve Serkan a geçmiş olsun diyorum. Ciddi birşey olamamsı sevindirici.
  12. F

Nasıl Bir Kediniz Olmalı ?

Ynt: Nasıl Kediniz Olmalı ? Cinsler kedilerin karekterleri üzerinde etkili olabilir ama bir dereceye kadar. Bence beraber yaşamaya başladıktan sonra sahibine göre karekter geliştiriyorlar.
  13. F

Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler

Ynt: Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler Faydalı oldu. Teşekkürler, desteklerinizi bekliyoruz.
  14. F

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Harika Fotoğraflar .Bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmezdim. Paylaştığın için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri