ferabenja kullanıcısının son içeriği

1. ferabenja

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Merhabalar. 2004 FreeLander HSE Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. ferabenja

Freelander'im Seyir Halinde Stop Ediyor,sorun Bulunamıyor

Tekrardan merhabalar. Detayli arastirma sonucunda sorun bulundu. Enjektor geri donus sisteminde sikinti varmis. Bu sistemdeki enstrumanlardan herhangi birini degistirmek yeterli gelmediginden hepsi degistirilmis ve sorun cozulmus. Su an herhangi bir sikintimiz yok. Fakat yeni sorunlara merhaba...
  3. ferabenja

Cok sagolun. Yine de yardimci oldunuz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. ferabenja

Arac ustunde oldugumdan net bir fikrim yok. Emin olmamakla birlikte,aynadan gordum gibi hatirliyorum.
  5. ferabenja

Hepsi kontrol ediliyor. Fikir verdiginiz icin tesekkur ederim,iletecegim. Sonuclandiginda mutlaka yazacagim.
  6. ferabenja

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Fakat bahsettiginiz parçaya da baktılar sanırım.
  7. ferabenja

Yardım edebilecek kimse var mı?
  8. ferabenja

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar. Land Rover sahibi olup da bu siteye üye olmayanı dövüyorlarmış,çünkü outdoora dair en iyiler hep buradaymış. İyi olmaya geldim.
  9. ferabenja

Herkese merhabalar. Uzun yıllardır severek takip ettiğim forumunuza nihayet ben de dahil oldum. Hatta daha önce Yavuz Bey'in Discovery'sine talip olmuştum fakat bu işler nasip kısmet işi olduğundan olmadı,güzel bir aracı kaçırmış oldum. Daha öncesinde Freelander kullanıyordum,sonra...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.